Ana SayfaÜnlülerSelin Ciğerci'den flaş 'evlat edinme' açıklaması!

İlgili Postlar

Selin Ciğerci’den flaş ‘evlat edinme’ açıklaması!

Selin Ciğerci’den flaş ‘evlat edinme’ açıklaması! Son zamanlarda Gökhan Çıra ile yaşadığı aşkın yanı sıra sahne performansları ile de adından sık sık söz ettiren ünlü şarkıcı Selin Ciğerci, son olarak yaptığı sosyal medya paylaşımı ile dikkat çekti. Selin Ciğerci paylaşımında duygusal bir noktaya değindi. Detaylar haberimizde…

Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra’nın tatil pozları…

Selin Ciğerci’den duygusal paylaşım

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar ile fenomen haline gelen, geçtiğimiz aylarda ilk şarkısı ‘Beş Karat’ı çıkaran ve büyük bir başarı elde ederek ünlü bir şarkıcı haline gelen Selin Ciğerci,  sosyal medyayı aktif olarak kullanan isimlerin başında geliyor. Özellikle, hesabının hikaye kısmında yaptığı paylaşımlar ile dizi tadında takip edilen Selin Ciğerci, yaptığı bir paylaşım ile dikkat çekti.

Selin Ciğerci Kimdir?

Selin Ciğerci neden evlat edinmiyor?

Ünlü şarkıcı Selin Ciğerci, sosyal medya hesabının hikaye bölümünde yaptığı samimi paylaşım ile dikkat çekti. Her fırsatta çocuk sahibi olmak istediğini dile getiren Selin Ciğerci, hayranlarının neden çocuk evlat edinmeyi düşünmediği sorusuna yanıt verdi. Kendisine yapılan tüm kötü eleştirilere rağmen yine de dimdik ayakta durmayı başaran, kalitesinden ödün vermeyen Selin Ciğerci, bu soruya yanıt verirken “Bir çocuğun hayatını kurtarıp ona annelik etmek dünyanın en güzel duygusu. Annelik doğurmakla olmaz ama insanlar çok kötü kalpli olmuş. Görüyorum hep eleştirme, moral bozma duygusu besliyorlar içlerinde. Ona bir şey der çok üzülürüm. Benim kadar güçlü olmayabilir. İşte o zaman psikolojim alt üst olur. Yoksa ben dünyanın en iyi ANNESİ olurdum.” şeklinde ifadeler kullandı.

İşte Selin Ciğerci’nin evlat edinme paylaşımı

Selin Ciğerci “İşte annelik duygusu budur” dedirtti!

Anne olmanın sadece çocuk doğurmakla olmadığını, bu kutsal görevin bir can’a annelik duygusu ile yaklaşmak ile gerçekleşeceği gerçeğini vurgulayarak, evlat edinme konusundaki hassas düşüncelerini paylaşan Selin Ciğerci, bu paylaşımında henüz evlat bile edinmediği bir çocuğa zarar gelip üzülmesinden korktuğunu göstererek duygulandırdı. Selin Ciğerci, paylaşımı ile “İşte annelik budur. Annelik duygusu taşımak budur.” şeklinde düşünceler doğmasına neden oldu.

Selin Ciğerci, uzun zamandır ünlü futbolcu Gökhan Çıra ile aşk yaşıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler