Ana SayfaÜnlülerFeyza Aktan Deniz bebeğiyle fotoğraf paylaştı, Özcan Deniz'den yorum gecikmedi

İlgili Postlar

Feyza Aktan Deniz bebeğiyle fotoğraf paylaştı, Özcan Deniz’den yorum gecikmedi

Feyza Aktan Deniz bebeğiyle fotoğraf paylaştı, Özcan Deniz’den yorum gecikmedi. Özcan Deniz’in eşi Feyza Aktan Deniz, geçtiğimiz aylarda dünyaya getirdiği bebeği Kuzey ile birlikte fotoğrafını paylaştı. Özcan Deniz de, eşinin paylaşımına yorum yaptı. Detaylar haberimizde…

Özcan Deniz’in oğlu 4 aylık oldu! İlk fotoğrafını paylaştı…

Feyza Aktan Deniz’den oğlu Kuzey ile birlikte paylaşım

Özcan Deniz’in eşi Feyza Aktan Deniz, geçtiğimiz Nisan ayında dünyaya getirdiği oğlu Kuzey ile birlikte bir fotoğrafını paylaştı. Yatakta minik Kuzey ile birlikte uzanırken çekilmiş bir görüntüsünü sosyal medya hesabından paylaşan Feyza Aktan Deniz’in gönderisine, kısa sürede binlerce beğeni ve yorum geldi.

Özcan Deniz kimdir?

Özcan Deniz’den eşine yorum

Feyza Aktan’ın oğlu Kuzey ie birlikte yaptığı paylaşıma, eşi Özcan Deniz’den de yorum geldi. Özcan Deniz, Feyza Aktan Deniz’in paylaşımına “Bebeklerim Benim” diye yorum yazdı. Feyza Aktan Deniz de, eşi Özcan Deniz’in yorumuna kalp emojisi koyarak yanıt verdi.

Feyza Aktan Kimdir?

İşte Feyza Aktan Deniz’in o paylaşımı

İstanbullu gelin dizisinde rol alan ve Faruk Borak karakterine hayat veren usta oyuncu ve şarkıcı Özcan Deniz ile Feyza Aktan Deniz çifti, geçtiğimiz 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde nikah masasına oturmuştu. O dönemde bebeklerini kucaklarına almak için gün sayan Özcan Deniz ve Feyza Aktan Deniz çifti, geçtiğimiz Nisan ayında da oğulları Kuzey’i kucaklarına aldı. Ünlü çift, oğullarını büyütmenin keyfini yaşıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler