Ana SayfaDedikoduKoca Koca Yalanlar Dizisi Yayından mı Kalkıyor?

İlgili Postlar

Koca Koca Yalanlar Dizisi Yayından mı Kalkıyor?

Dün akşam ilk bölümü yayınlanan Koca koca Yalanlar dizinde şok gelişme! Dizi yayından mı kalkıyor? Bu söylentiler neden çıktı? Yeni dizinin konusu ne? İlk bölümünün yayınlanmasının ardından büyük tepki çeken dizi ile ilgili merak ettiğiniz tüm detaylar haberimizde…

13 Ağustos 2018 reyting sonuçları açıklandı! Koca Koca Yalanlar mı, Ege’nin Hamsisi mi?

İlk Bölümü Yayınlandı

Başarılı yapımların adresi olan Kanal D; uzun süredir üzerinde çalıştığı ve büyük reyting getireceğine inandığı, güçlü bir oyuncu kadrosu olan yeni dizisi Koca Koca Yalanlar’ın ilk bölümünü dün akşam izleyicisiyle buluşturdu.

Koca Koca Yalanlar dizisinin çiftleri

Moraller Bozuldu

Baş rollerini Hakan Yılmaz, Evrim Alasya, Selen Uçer, Pelin Öztekin ve Ferdi Sancar’ın paylaştığı Koca Koca Yalanlar dizisi, izleyicileri ile ilk defa dün akşam bir araya geldi. Kanal D’nin büyük reyting getireceğine inandığı dizi, yayınlanan daha ilk bölümü ile büyük tepki topladı. Sosyal medya hesaplarından Koca Koca Yalanlar etiketiyle yorumlarını paylaşan izleyiciler, yapımcı ve set ekibinin moralini bozdu.
Hem sosyal medyada hem de çeşitli sözlüklerde ciddi şekilde eleştiri alan diziyi aynı zamanda binlerce vatandaş RTÜK’e şikayet etti.

 

İşte O Tepki Mesajlarından Bazıları…

“Yakında kaldırırlar bu diziyi, resmen eşleri aldatmayı sempatik gösteriyorlar”

“hayatımda gördüğüm en saçma ve en komik olmayan dizi sanırım bi de aldatılmayı,tacizi normalmiş gibi göstermeleri bi de bunu çok komikmiş gibi komedi dizisi yaptıklarını sanması öğhkkk #KocaKocaYalanlar”

“Koca koca yalanlar dizisi kadar saçma berbat bi dizi görmedim. Ne zamandan beri aldatmak çok olağan çok komikbir şeymiş gibi anlaşılıyor”

“bir dizi izleyelim diye açtık. böyle ahlaksız bir dizi görmedim. her türlü iğrençlik var. hadisle dalga geçme. sapkınlığa özendirirken allah peygamber demek. her türlü pislik mevcut kapattık diziyi. @RTUKONLINEgöreve #KocaKocaYalanlar”

“Kadına şiddete hayır diyenler #KocaKocaYalanlar isimli dizide oynuyor. Dizi söylemleriyle şiddet dolu… Kadını arzu nesnesine dönüştürmesinin yanında erkeği de doğadaki bir hayvanmış gibi ele alıyor. Bu dizi evlerimizin salonlarına girerek tüm bunları normalleştiriyor.”

“Herkes karısını aldatsın çok eğlenceli komik de demi ne güzel yapıtlar maşallah alkışlıyorum rezil senaryonuzu #KocaKocaYalanlar

Sezen Aksu’nun ‘Koca Kıçlı’ şarkısı, ‘Koca Koca Yalanlar’da

İşte Tepkilere Sebep Olan Dizinin Konusu

Koca Koca Yalanlar dizisinin hikayesinde; üç çocuk annesi olan Müjgan,kocası Ahmet ile birlikte sakin ve düzenli bir hayat yaşamaktadır. Mali müşavir olan Ahmet sabah sekiz, akşam beş çalışan iyi bir aile babasıdır. 17 yıl aynı yastığa baş koyan Müjgan ile Ahmet’in evliliği, Ahmet’in genç ve güzel bir kız olan Sude ile karşılaşmasıyla çatırdamaya başlar. Müjgan başlangıçta kocasının kendisini aldattığına ihtimal vermez. Ancak kocasının da her geçen gün değiştiği gözünden kaçmamaktadır. Sude; genç, güzel, hırslı ve zengin bir koca üzerinden istediği yaşama kavuşmak isteyen bir kadındır. Müjgan, yakın arkadaşları Nilgün ve Canan’ın da desteğini alarak çetin bir mücadeleye girer. Üç yakın arkadaş olan kadınlar aşk, sadakat ve evlilikleri üzerinden hayatlarını sorgularken, o güne kadar farkına varmadıkları bütün gerçeklerle yüzleşirler.

Şimdi herkes dört gözle dizinin yayın ve yapım ekibinden gelecek bir açıklamayı bekliyor.

2 YORUMLAR

  1. Bu milleti anlamak da mümkün değil, Aşk-ı memnu enişte-yenge, Binbir gece, fatmagül’ ün suçu ne gibi diziler izlenme rekoru kırarlar kimse şikayet etmez. Daha ilk bölümden onlarla aşık atamayacak bir diziyi şikayet ederler. Hepsi aynı derecede zararlı iken neden bundan şikayetçi olurlar? Bu da muamma doğrusu

  2. Türk izleyicisini anlamakta gercekten inanılmaz zorluk cekiyorum. Her baktıgı diziden kendine bir pay veya toplumsal bir pay cıkartacak kadar zavallı bir millet olmuşuz haberimiz yok. Her televizyonda baktıgı programdan kötü örnek cıkartmak veya kendi hayatına gecirecegin anlamına nasıl gelir bir toplum inanılmaz. Benim simdiye kadar izledigimm en keyifli komedi icerikli diziydi. Harbiden acayip üzüldüm. Herkese tavsiye ederken sezon finali bu hafta yayınlanacak diye duyunca şok oldum. Bu kitlenin allah yardımcısı allah olsun, oldugundan alakasız mesajlar cıkarttıgınız icin gidin tedavi olun. Şiddetle tavsiye ediyorum….

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler