Ana SayfaDedikoduYeşim Salkım Sözleriyle Ortalığı Yıktı!

İlgili Postlar

Yeşim Salkım Sözleriyle Ortalığı Yıktı!

Dün yaşanan sosyal medya faciasına sessiz kalamayarak ilk sert tepki Yeşim Salkım’dan geldi. Yeşim Salkım sözleriyle ortalığı yıktı!

Ateş Püskürmüştü

Geçtiğimiz günlerde bir magazin  programında yapılan haberden sonra, Yeşim Salkım tepkisini sosyal medya üzerinden dile getirmişti. Ancak bu paylaşımı profilinde çok kısa kalmıştı. Daha sonrasında paylaşımı silen Yeşim Salkım konu ile ilgili olarak da bir açıklama yapmamıştı.

Yeşim Salkım Acun Ilıcalı’ya İsyan Etti!

Tepkilerini Gizleyemedi!

Bugüne kadar onu rahatsız eden olaylar hakkında konuşmaktan asla çekinmeyen Yeşim Salkım, sosyal medya da paylaşılan bir içeriğe öfke kustu. Uzun zamandır kendisini ile ilgi olmayan hiçbir konu da yorum yapmayan ve sessizliğini koruyan Salkım bu defa sinirlerine hakim olamadı!

Yeşim Salkım Kimdir?

Yeşim Salkım Sözleriyle Ortalığı Yıktı!

Yeşim Salkım, dün Kerimcan Durmaz tarafından paylaşılan cinsel içerikli paylaşıma sosyal medya üzerinden büyük tepki gösterdi. “Şarkıcı olmayana şarkıcı, oyuncu olmayana oyuncu. Cahil cühela herkese fenomen derseniz bunu da kabul eder oturursunuz. Aynı masaya çoluk çocuk oturanlar düşünsün. Kısaca bunların hepsi kralın soytarısıdır.” cümlesiyle sadece Kerimcan Durmaz‘a değil onu destekleyen meslektaşlarına da tepki gösteren Yeşim Salkım, “Bundan böyle bu tipleri evine sokanlar resim çektirenler bu hiç bir vasfı olmayan insanları başımıza tepemize çıkaranlar düşünsün!” sözlerini de tepkisine ekleyerek bu tavrının keskinliğinin altını çizdi.

Kerimcan Durmaz Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler