Ana SayfaDedikoduÖykü Gürman, Yavuz Bingöl'e Dava Açıyor!

İlgili Postlar

Öykü Gürman, Yavuz Bingöl’e Dava Açıyor!

Öykü Gürman, Yavuz Bingöl’e dava açıyor! 2016 senesinde boşanan ikili aralarındaki anlaşmazlıkları çözememiş ve yeniden mahkemelik oluyorlar!

Birbirlerine Aşkları Görenleri İmrendiriyordu

Öykü Gürman ve Yavuz Bingöl ikilisi birlikte oldukları dönemde kendilerine imrendirerek baktırıyorlardı. Birbirlerinin gözlerinin içine aşkla bakan çift 2015 senesinde hayatlarını birleştirme kararı alarak dünya evine girdi. Düğünlerinde sahnede “Hoş geldin” şarkısını birlikte seslendirmişlerdi.

Öykü Gürman, yeni albüm için kolları sıvadı!

Evlilik Kısa Sürdü

4 senedir birliktelik yaşayan çiftin evlilikler sadece 9 ay sürdü. Çift yaşadıkları anlaşmazlıklardan dolayı boşanma karar alarak, evliliklerini 15 dakika içerisinde tek celse de sonlandırdılar. Neden ayrıldıkları tam olarak bilinmese de, ayrılıktan sonra Öykü Gürman’ın, Yavuz Bingöl hakkında yaptığı açıklamalar oldukça dikkat çekmişti. “Yavuz’u kötü alışkanlıklarından vazgeçiremedim.” diyen güzel sanatçı daha fazla bu ilişkiyi sürdüremeyeceğinin altını çizmişti.

Yavuz Bingöl Kimdir?

Öykü Gürman, Yavuz Bingöl’e Dava Açıyor!

Boşanma anlaşmasına göre Yavuz Bingöl, Öykü Gürman‘a 100.000 TL maddi, 100.000 TL manevi tazminat ödemeyi kabul etmişti. Ancak Yavuz Bingöl’ün kabul etmiş olduğu tazminatı ödememesinden dolayı Öykü Gürman, Bingöl’e tazminat davası açıyor. Yavuz Bingöl’ün tazminatı ödememesi durumunda, evlilikleri için aldıkları Ayvalık’ta ki 3 Milyon TL değerindeki ev satışa çıkarılacak.

Öykü Gürman Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler