Ana SayfaÜnlülerDilber Ay Yaşam Savaşını Kazanamadı..

İlgili Postlar

Dilber Ay Yaşam Savaşını Kazanamadı..

Sevilen şarkıcı Dilber Ay dün kaldırıldığı hastanede verdiği yaşam savaşını kazanamadı… Misafirlikte rahatsızlanıp hastaneye kaldırılan Dilber Ay öldü. Hayranlarını derinden yaralayan bu üzücü durumun sebebi neydi? Dilber Ay neden öldü?

7’den 77’ye Herkesin Sevgilisiydi

Şarkılarıyla dinleyenleri eğlendiren, Dilber Ay samimi tavrı ve ekranlarda her zaman doğal olmasıyla da herkes tarafından çok seviliyordu. Gencinden yaşlısına herkesin gönlünde taht kuran Dilber Ay’dan sevenleri yeni şarkı çıkarmasını bekliyordu ki dün gece geç saatlerde ünlü sanatçının hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.

Dilber Ay servetini açıkladı!

Dünyanın En Mutlu Kadınıydı

Dilber Ay katıldığı bir magazin programında 23 yıllık evliliği ve eşi için dünyanın en mutlu kadınıyım ifadesini kullanmıştı. 23 senedir aynı yastığa baş koyan ve birbirlerinden bir kez bile kopmayı düşünmeyen çift birbirine büyük bir aşk ve sevgiyle bağlıydı. Dilber Ay’ın vefat ettiği haberini alan eşi İbrahim Bey’in de hastanede fenalaştığı söyleniyor…

Dilber Ay Yaşam Savaşını Kazanamadı..

Dilber Ay, dün akraba ziyaretinde bir anda fenalaşarak 22.05 sularında hastaneye kaldırıldı. Doktorlar tarafından kalp krizi geçirdiği belirlenen ünlü sanatçıya hemen gereken müdahaleler yapıldı. Ancak uzun süre verdiği yaşam savaşını ne yazık ki kazanamayan Dilber Ay öldü. Dilber Ay’ın 1 Mayıs 2019 tarihinde Düzce’de son yolculuğuna uğurlanacak.. En içten dileklerimizle Dilber Ay’ın ailesine ve yakınlarına baş sağlığı diliyoruz..

Dilber Ay Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler