Ana SayfaÜnlülerÜniversitelilerin Tercihi Simge...

İlgili Postlar

Üniversitelilerin Tercihi Simge…

Üniversitelilerin tercihi Simge oldu. Son zamanlarda genç kitlenin en çok sevdiği şarkıcı Simge gönüllerde taht kurmaya devam ediyor.

Konserlerine Hız Kesmeden Devam Ediyor

En son single projesi olan “Aşkın Olayım” şarkısıyla büyük beğeni toplayan Simge’nin  konser programı oldukça yoğun. Yaz için konserler günleri de şimdiden dolmaya başlayan Simge Sağın, son dönemlerin en sevilen sanatçıları arasında. Konser programlarının yanı sıra sık sık etkinlikler de sahne alan Simge Sağın, hayran kitlesini elinden geldiğince ihmal etmemeye çalışıyor.

Simge Sağın Sahnesi İle Nefes Kesti!

Büyük Beğeni Topladı

“Öpücem” şarkısıyla büyük bir beğeni toplayan Simge aynı zamanda eğlenceli klibiyle de başarı elde etti. YouTube’da 104.271.581 izlenmeye ulaşan başarılı şarkıcı, geçtiğimiz aylarda yeni bir single ile yaza girmeden duygusal bir parça yayınladı. Her yaz eğlenceli şarkılarıyla listelere giren Simge bu yaz hakkında bir projesi olup olmadığı konusunda da hiçbir ip ucu vermiyor.

Üniversitelilerin Tercihi Simge…

Üniversitelilerin Tercihi Simge...
Üniversitelilerin Tercihi Simge…

Yaz yaklaşırken, üniversite şenliklerinde de en çok duyulan isim Simge Sağın oldu. Son şarkılarıyla gençlerin gönlünü fetheden Simge Bahar Şenlikleri’nin de vazgeçilmez ismi. Üniversitelerin geleneksel “Bahar Şenlikleri” kapsamında her sene anketler düzenleniyor. Anketlerde birinciliği elinde tutan Simge, üniversitelerde verdiği konserlerle genç kitlesiyle buluşuyor. Yoğunluğuna rağmen elinden geldiğinde Bahar Şenlikleri’nde sahne alan Simge, yeni şarkılarıyla birlikte en sevilen şarkılarını da seslendiren Simge’nin ve yüksek sahne enerjisiyle oldukça beğeni topluyor.

Simge Sağın Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler