Ana SayfaÜnlülerZilan Duru Gelecek Vaat Eden En İyi Kadın Oyuncu Seçildi

İlgili Postlar

Zilan Duru Gelecek Vaat Eden En İyi Kadın Oyuncu Seçildi

Sinema ve dizi oyuncusu Zilan Duru gelecek vaadeden en iyi kadın oyuncu seçildi. Başarısıyla övgü toplayan genç oyuncu son olarak Monica Belluci’ye olan benzerliğiyle dünya basınının ilgi odağı olmuştu.

Yerli Monica Belluci, Gelecek Vaat Eden En İyi Kadın Oyuncu

2007 yılında ekranlara merhaba diyen başarılı oyuncu Zilan Duru daha sonra Türkiye yüz güzeli seçildi ve kısa zaman içerisinde kariyer basamaklarını emin adımlarla yükseldi. Çıkış yakaladıktan sonra övgüleri üzerine çekerken Zilan Duru’nun Monica Belluci’ye de olan benzerliği gözlerden kaçmadı. Oynadığı her karakteri baştan yaratan oyuncu bir çok projede başrol oynadı.

Ünlü Oyuncu Zilan Duru “Mohsen Namjoo” Konserini Ön Sıralarda İzledi

Yabancı Yapımlardan Teklifler Yağıyor

Geçtiğimiz sene Monica Belluci ile bir film teklifi alan Zilan Duru’ya Belluci’nin kızı rolü teklif edilmişti. Hem benzerlikleri, hem güzelliği, hem de oyunculuğu yönetmenler tarafından çok beğenilen Zilan Duru, proje için konuşulan ilk isimlerdendi. Dünya basının gözdesi haline gelen Zilan Duru’ya hala yurt dışı yapımlarından proje teklifleri gelmekte.

Zilan Duru En İyi Kadın Oyuncu Seçildi

Zilan Duru En İyi Kadın Oyuncu Seçildi
Zilan Duru En İyi Kadın Oyuncu Seçildi

Canlandırdığı birbirinden farklı karakterle büyük övgü alan başarılı oyuncu Zilan Duru geçtiğimiz gün 12. si düzenlenen Uluslararası Elazığ Film ve Sanat Festivali’nde “Gelecek Vaad Eden En İyi Kadın Oyuncu” seçildi. Başarısını aldığı ödülle taçlandıran güzel oyuncu, festivalde şıklığıyla da göz kamaştırdı.

Zilan Duru Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler