Ana SayfaDizilerVuslat 17. Bölüm Fragmanı İzle! Büyük Patron Ortaya Çıkıyor!

İlgili Postlar

Vuslat 17. Bölüm Fragmanı İzle! Büyük Patron Ortaya Çıkıyor!

TRT 1 ekranlarının en çok izlenen dizilerinden Vuslat 16. son bölümü ile ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Aziz, gözaltına alınarak hapse atılıyor. Anetta hanım, Sultan’ı görmek için eve gittiğinde Gülten’le Tahsin onu görünce şok oluyorlar. Kerem, Anetta’nın kim olduğunu araştırmaya başlıyor. Vuslat 17. bölüm fragmanı yayınlandı. Büyük patron ortaya çıkıyor.

Pazartesi Dizileri 2019

Büyük Patron Ortaya Çıkıyor!

Vuslat 17. bölüm fragmanında; Aziz, Feride’ye ikisini eve kapatan adamı bulduğunu söylüyor. Tahsin, adamlarını toplayıp, büyük patronun ortaya çıkmaya karar verdiğini ve büyük savaşın başladığını söylüyor. Kerem, anneannesini bulduktan sonra dedesinin kim olduğunu öğrenecek mi?

İşte Vuslat 17. bölüm fragmanı..

VUSLAT 16. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Fırat, arkadaşlarını eve getirir. Feride, Fırat’ın yanında Aziz’in öldürdüğünü zannettiği Şükrü’yü görür. Hemen Yalçın’ı arar ve Aziz’in öldürdüğü sandığı adamı gördüğünü söyler. Yalçın, Aziz’e Feride’nin masum olduğunu öğrendiğini söyler. Aziz, bu durumu kendisinden öğrenmediği için üzülür. Yalçın, Feride’ye Aziz’in Şükrü’yü aylardır tedavi ettirdiğini, Fırat’ı Kerem’in adamlarını vurduğunu anlatır.

Kerem, Fırat’ın evine gidip, Anetta hanımı görmek istediğini söyler. Kerem, Anetta’ya elinde annesinin kendisiyle olan tek fotoğrafı ona gösterir ve tanıyıp tanımadığını sorar. Oda yıllardır görmediği torunu Kerem olduğunu söyler. Kerem, Anetta’ya sarılıp gözyaşlarına boğulur.

Feride, Aziz’i görmeye gider ve aralarında duygusal anlar yaşanır. Altan Şükrü’yü bulmaya çalışır. Mahkeme gününe kadar Aziz, ceza evine nakledilir. Hasibe, Anetta’yı kafalayıp onun bankadan paralarını çekmeye giderken Faik’e yakalanır. Faik, onun bu yaptığına çok kızar.

Aziz, mahkemeye çıkar son anda Altan Şükrü’yü, Kerem de Murat’ı bulur mahkemeye çıkarır. Aziz’in masum olduğu ortaya çıkar ve serbest bırakılır. Kerem, Anetta’nın yanına gider ve onu Sultan’a götüreceğini söyler. Kerem, Anetta’nın Sultan’ı kızı Alis sandığını öğrenir. Onu alarak eve götürür. Tahsin, o kadını neden getirdiğini sorduğunda anneannesini bulduğunu söyler.

Feride, Aziz için bir yemek düzenler. Aziz, Salih babanın yanına gider ve ondan yüzük alır. Feride’ye yemekte evlenmek teklif etmeye karar veren Aziz, bunu Altan’a söyler. O sırada birisi gelir ve Bülent beyin kendisini görmek istediğini söyler. Aziz, arabaya binip gittiğinde karşısına Meczup çıkar.

Vuslat 16. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Kerem Anetta’nın Torunu Olduğu Ortaya Çıkıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler