Ana SayfaDizilerGülperi Dizisine Final Kararı! Gülperi 30. Final Bölümü Fragmanı İzle!

İlgili Postlar

Gülperi Dizisine Final Kararı! Gülperi 30. Final Bölümü Fragmanı İzle!

Show Tv ekranlarının sevilen dizilerinden Gülperi 30. son final bölümü ile 3 mayıs cuma günü ekranlara veda edecek. Dizinin son bölümünde, Kadir ile Gülperi’nin arası Şeyma’nın yüzünden bozulmuştu. Kadir, Hasan’ı hapisten kurtarmayı başarır. Ancak, eşyalarını almaya gittiği hapishanede bıçaklanır. Gülperi 30. final bölümü fragmanı yayınlandı. Gülperi dizisine final kararı hayranlarını üzecek.

Cuma Dizileri 2019

Gülperi Dizisine Final Kararı!

Gülperi dizisinin 30. final bölümü fragmanında; Can, annesine Kadir babasını aradığını ve onunda üzgün olduğunu söylüyor. Kadir’in onu merak ettiğini söyleyen Can, annesine merak ediyorsa gel dediğini söylüyor. Hasan ve çocuklar, Gülperi ile Kadir’i bir araya getirmek için bir süpriz hazırlıyorlar. Çocukların süprizi onları bir araya getiriyor.

İşte Gülperi 30. final bölümü fragmanı..

GÜLPERİ 29. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU!

Yakup ağa, evdekilere Eyüp’ün kendisini kaçırdığını tehdit ettiğini anlatmamıştır. Eyüp’ü hapishaneye ziyarete giderler. Yakup ağa,Fatma ile Kader’in dışarı çıkmasını söyleyerek Eyüp ile baş başa kalır. Oğluna hapislerde çürümesini istediğini söyler. Eyüp ise kendinden emin hapisten kurtulacağını söyler. Yakup ağa oğluna ‘Keşke Hasan seni öldürseydi’ der. Eyüp babasına, öyle dememesini soyunun kendinden süreceğini söyler. Yakup ağa, Ejder’in karısı Fidan’ın hamile olduğunu söylediğinde ise Eyüp gülerek, Fidan’ın karnındaki çocuğun Serdar’dan olduğunu söyler.

Yakup, eve gider gitmez Serdar’ı dövdürür ve tam onu öldürecekken Fatma ile Kader ona engel olur. Fidan’la Serdar’ı kapı dışarı ederler. Gülperi, Şeyma ile konuşur ve ona kendisinin de bir anne olduğunu bunu nasıl yaptığının hesabını sorar hatta yalvarır. Artemis, babasına annesi ile konuşup onu Hasan’ın mahkemesinde tanık olarak gitmesine razı edeceğini söyler. Artemis’i de kaybetmek istemeyen Şeyma tanık olmayı kabul eder.

Hasan’ın, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmasına karar verilir. Kadir, Hasan’la gidip eşyalarını alana kadar onu bekleyeceğini söyler. Gülperi ve kızlar, Can’ın 23 nisan gösterisini izlemek üzere okula giderler. Kadir, Hasan’ı beklerken onun bıçaklandığını ve ağır yaralandığını öğrenir. Gülperi, Kadir’i aradığında sesinde bir gariplik olduğunu anlar ve Kadir’in yanına gider. Hasan, ambulansa bindirilirken Gülperi görür.

Gülperi 30. Bölüm Fragmanı Geldi Mi? Hasan Tam Serbest Kalmışken Bıçaklanıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler