Ana SayfaDizilerÇukur 2.Sezon 31.Bölüm Fragmanı Geldi Mi? Yamaç Sena'nın Ve Akşın'ın İntikamını Alıyor...

İlgili Postlar

Çukur 2.Sezon 31.Bölüm Fragmanı Geldi Mi? Yamaç Sena’nın Ve Akşın’ın İntikamını Alıyor Mu?

Show Tv ekranlarının fenomen dizilerinden Çukur, 2. sezon 30. bölüm son bölümü ile ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde, Yamaç, Akşın’ı Yücel’in kaçırdığını öğrenir. Tüm Koçovalılar, Akşın’ı bulmak için seferber oluyorlar. Ama Akşın’ı melek kanatları çizilmiş resmin ortasında ölüsünü buluyorlar. Çukur 2. sezon 31. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yamaç, Yücel’le karşı karşıya geliyor. Yamaç Sena’nın ve Akşın’ın intikamını alıyor mu?

Pazartesi Dizileri 2019

Yamaç Sena’nın Ve Akşın’ın İntikamını Alıyor Mu?

Yamaç, Yüzüklü’nün Yücel olduğunu öğrenir ve Akşın’a da kaçırdığını öğrenince iyice deliye döner. Karaca, Sena’nın mezarının üzerinde bulduğu zarfı Yamaç’a verir. O sırada Celasun koşarak kahveye gelir ve Yamaç’ın yüzüne acı acı bakar.

ÇUKUR 2. SEZON 30. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Karaca, Sena’nın mezarının başında yalnız bıraktığı Akşın’ı döndüğü zaman bulamaz. Ama Sena’nın mezarının üstünde bir zarf bulur. Yücel, Akşın’ı arabasına bindirip götürürken, yüzündeki yara olmasa melek gibi olduğunu söyler.

Karaca, elindeki zarfla koşarak kahveye gider ve Akşın’ın kaçırıldığını Yamaç’la Selim’e verir. Yamaç’ın gözü Karaca’nın elindeki siyah zarfa takılır. Yamaç, zarfı eline aldığında, Yamaç, büyük bir endişe içinde zarfı açar. Zarfın içinde, ‘ Bakalım bu süre zarfında daha kaç kişi kaybedeceksin. Daha da önemlisi dayanabilecek misin?’ yazar. Yamaç iyice deliye döner.

Celasun, Akşın’ın kaçırıldığını öğrenir ve Meke ile birlikte koşarak kahveya Yamaç’ın yanına gelir. Celasun’u gören Yamaç, ayağa kalkar ve korku dolu gözlerle bakan Celasun’a ne diyeceğini bilemez. İdris’ten de Yücel’in ismini duyan Yamaç kahvede eline ne geçerse savurur ve kahveyi dağıtır.

Yücel, Akşın’ın ölüsünü melek kanatlarını çizilmiş bir resmin ortasına koyar. Aliço, İdris’i Akşın’ın ölüsünün bulunduğu yere götürür. Celasun, Akşın’ı kucağına alır gözyaşı döker.

Akşın’ın cenazesi kaldırılır. Mezarlıkta Yamaç, Aliço’nun garip hallerinden şüphelenir ve onu takip eder. Yücel daha evvel Aliço’ya çok iyi birisi olduğunu Koçovalılar’ı bırakıp kendisi ile birlikte gelmesini söylemiştir. Aliço’yu takip eden Yamaç, Yücel’in Aliço’ya silah doğrulttuğu sırada oraya gelir ve Yücel’i vurur. Yamaç, Yücel’i öldürdüğünü zanneder ama Yücel, son anda gözlerini açar.

Çukur 2. Sezon 30. Bölüm Fragmanı İzle! Akşın’a Ne Olacak?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler