Ana SayfaDizilerYasak Elma 44. Bölüm Fragmanı Geldi Mi? Yıldız Şimdi Ne Yapacak?

İlgili Postlar

Yasak Elma 44. Bölüm Fragmanı Geldi Mi? Yıldız Şimdi Ne Yapacak?

Fox Tv ekranlarının en çok izlenen dizilerinden Yasak Elma 43. son bölümü ile ekranlara geldi. Mustafa, Halit’i öldürmek için çektiği tetikten çıkan kurşun Erim’e isabet ediyor ve Erim yaralanarak hastaneye kaldırılıyor. Erim’in, Yıldız’ın babası tarafından vurulduğu için herkes Yıldız’a cephe alıyor. Erim, iyileşince o eve gitmek istemediğini söyleyince, Halit de Ender’in evinde Erim’le birlikte kalmaya karar veriyor. Halit, bunu öğrenen Yıldız’a eşyalarını toplamasını ondan boşanacağını söylüyor. Yıldız şimdi ne yapacak?

Pazartesi Dizileri 2019

Yıldız Şimdi Ne Yapacak?

Yasak Elma 44. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Erim’in Mustafa tarafından vurulmasından en büyük zararı Yıldız yaşıyor. Ender, oğlunun vurulduğu haberini alır almaz hastaneye koşuyor. Ender, Yıldız’ın babası tarafından oğlunun vurulduğunu öğrenince deliye dönüyor. Tüm aile hastanedeyken, Yılzdız’la annesi geçmiş olsun demek için hastaneye gittiklerinde hastaneden kovuluyorlar.

YASAK ELMA 43. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Yıldız ile annesi hastaneden kovulduktan sonra, Kaya onlara yardımcı oluyor. Yıldız annesini Bursa’ya yolcu ettikten sonra Kaya ile oturup kahve içiyor. Bunu öğrenen Ender, Halit’e Yıldız’ı şikayet ediyor. Aile perişan haldeyken onun Kaya ile Cafede oturup kahve içtiğini söylüyor. Yıldız, Halit’i arıyor ve Erim’i görmek için geleceğini söylüyor. Halit, Yıldız’a Kaya ile kahve içmesine değil bu durumdayken bir yerlerde görünmesinin doğru olmadığını söylüyor.

Alihan’ın okul arkadaşları ile bir araya geldiği toplantıya Zeynep’de gidiyor. Orada Alihan’ın eski kız arkadaşı ile tanışıyor ama farkında değildir. Ona iş konusunda yardımcı oluyor ve şirkete işe alıyor. Sonradan aslına onun Alihan’ın eski kız arkadaşı olduğunu öğrenip şok oluyor.

Yıldız, hastaneden kovulduktan sonra Zeynep’in yanına gidip dertleşiyor. Zehra ile Caner ilişkisi gizli bir şekilde devam ediyor. Kimseye belli etmemeye çalışsalar da birbirlerini kıskanmaya başlıyorlar.

Erim hastaneden çıkınca bir süre o eve gitmek istemediğini söylüyor. Erim, annesinin ve babasının yanında olmasını istiyor. Bunun üzerine eve gelen Halit, Erim’in eve gelmek istemediğini kendisinin de Ender’in evinde oğlunun yanında kalacağını söylüyor. Yıldız’a bu arada eşyalarını toplamasını ve ondan boşanacağını söylüyor.

Yasak Elma 43. Bölüm Fragmanı İzle! Halit Yıldız’dan Boşanmak İstiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler