Ana SayfaDizilerÇarpışma 20. Bölüm Fragmanı İzle! Kadir Cansız'ı Tutukluyor Mu?

İlgili Postlar

Çarpışma 20. Bölüm Fragmanı İzle! Kadir Cansız’ı Tutukluyor Mu?

Show Tv’nin sevilen dizilerinden Çarpışma 20. yeni bölümü ile 2 mayıs perşembe günü izleyicisi ile buluşacak. Dizinin son bölümünde, İvan’ın elinde olan Veli’yi kurtarmaya son anda Kadir gider ama Zeynep’in de ellerinde olduğunu öğrenince bir şey yapamaz. İvan, Kadir, Zeynep ve Veli’yi tam öldürecekken Cansız gelir ve İvan’ı öldürür. Çarpışma 20. bölüm fragmanı geldi. Kadir Cansız’ı tutukluyor mu?

Perşembe Dizileri 2019

Kadir Cansız’ı Tutukluyor Mu?

Çarpışma 20. bölüm fragmanında; Kadir, Cansız’a silah çekiyor ve Veli’ye onun Cansız olup olmadığını soruyor. Cansız’ı arabaya bindirip götürüyor. Cansız, Kadir’e hayatın ondan oğlunu aldığını söylüyor. Kadir, Cansız’ın babası olduğunu öğreniyor mu?

Çarpışma 20. bölüm fragmanı..

ÇARPIŞMA 29. BÖLÜM ÖZETİ!

İvan, Cansız’a bombanın neden patlamadığını sorduğunda Cansız, kimsenin oğlunu kendisi sağ olduğu sürece öldüremeyeceğini söyler. Cansız’ın adamları İvan’ın adamlarını etkisiz hale getirir. İvan, köşeye sıkışıp oradan uzaklaşır.

Kadir, bombanın daha önceden etkisiz hale getirildiğini öğrenir. Haydar, Kadir’e birisinin onu koruduğunu söyler. Kerem, Meral’i bulmanın yollarını ararken Cemre, onu kurtarmanın tek yolunun Demir olduğunu söyler. Kadir, Veli’yi bulur ve ona birinin kendisini koruduğunu söyler. Ona kim olduğunu sorar. Veli, bildiğini ancak kendisinin o kişi ile yüzleşeceğini söyler.

Zarif, Kadir’e bir emanet vermek için evine gider. Zarif, Kadir’e Asiye’nin ses kaydının olduğu kaseti verir. Kadir, Zarif’i yolcu ederken içinde garip bir his olduğunu ona güvendiğini söyler. O da kimseye güvenmemesini söyler.

Kerem, Yakup’u bulur ve kavgaya tutuşurlar. Meral’i yerde baygın halde bulup kurtarırlar. Arabaya geri döndüklerinde Yakup kaçmış olur. Veli, İvan’ı bulur ona kendisinden korkmasını söyler. O sırada Zeynep arar. İvan, Zeynep’in telefonunu açıp onu çağırmasını ister. Veli, bunu asla yapmayacağını söyler. İvan, Veli’ye işkence yapmaya başlar ve sonunda Veli Zeynep’i çağırmayı kabul eder. Kadir’de o sırada İvan’ın Veli’yi tuttuğu yeri bulur. İvan’la büyük bir kavgaya tutuşan Kadir, tam Veli’yi kurtaracağı sırada Zeynep oraya gelir. İvan, onu Zeynep’le tehdit edince teslim olur. İvan, üçünü birden öldüreceği sırada Cansız içeri girer. İvan ve adamları vurulur.

Çarpışma 30. Bölüm Ön İzleme Geldi! Meral Yakup’tan İntikamını Alıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler