Ana SayfaDizilerÇarpışma 30. Bölüm Ön İzleme Geldi! Meral Yakup'tan İntikamını Alıyor!

İlgili Postlar

Çarpışma 30. Bölüm Ön İzleme Geldi! Meral Yakup’tan İntikamını Alıyor!

Show Tv ekranlarının fenomen dizisi Çarpışma 29. son bölümü ile ekranlara geldi. Dizinin son bölümünde Kadir arabasının altındaki bombayı son anda fark ediyor. Arabaya doğru koşarken Kadir’in arabası değil İvan’ın arabası patlıyor. Cansız, bomba düzeneğini değiştirip Kadir’i ölümden kurtarıyor. Cemre İle Kerem, Yakup’un günlerce işkence ettiği Meral’i kurtarıyorlar. Dizinin yeni bölüm ön izleme yayınlandı. Meral Yakup’tan intikamını alıyor.

Perşembe Dizileri 2019

Meral Yakup’tan İntikamını Alıyor!

Çarpışma 30. bölüm ön izleme yayınlandı.

ÇARPIŞMA 29. SON BÖLÜMDE NELER OLDU!

İvan, Cansız’a neden bombanın patlamadığını sorduğunda Cansız, kimsenin oğlunu kendisi sağ olduğu sürece öldüremeyeceğini söyler. Cansız’ın adamları İvan’ın adamlarını etkisiz hale getirir. İvan arabasına binip uzaklaşır.

Zeynep, Kerem ve Cemre karakolda ifadelerini verirken Kadir, bombanın daha önceden biri tarafından etkisiz hale getirildiğini öğrenir. Haydar müdür Kadir’e birisinin onu koruduğunu söyler. Kerem, Meral’i bulmanın yollarını ararken Cemre, onu kurtarmanın tek yolunun Demir olduğunu söyler. Bu arada Demir ile Berna birlikte yaşamaya başlarlar. Kadir, Veli ile buluşur. Kadir, Veli’ye birinin kendisini koruduğunu söyler. Ona kim sorduğunda, bildiğini ancak kendisinin o kişi ile yüzleşeceğini söyler.

Zarif, Kadir’e bir emanet vermek için evine gider. Kadir onu içeri buyur eder. Zeynep’le Asiye onu görünce şaşırırlar. Zarif, Kadir’e Asiye’nin ses kaydının olduğu kaseti ona verir. Kadir, Zarif’e oğlunun yaşayıp yaşamadığını sorunca Zarif, yaşadığını ama kendisinden nefret ettiğini söyler. Kadir, Zarif’i yolcu ederken içinde garip bir his olduğunu ona güvendiğini söyler. O da kimseye güvenmemesini söyler.

Kerem, Yakup’un bulunduğu evi bulur ve kavgaya tutuşur. Meral’i baygın halde bulup kurtarırlar. Arabaya geri döndüklerinde Yakup kaçmış olur. Veli, İvan’ı bulur ona kendisinden korkmasını söyler. O sırada Zeynep arar. İvan, Zeynep’in telefonunu açıp oraya çağırmasını ister. Veli kabul etmez. İvan, Veli’ye işkence eder ve sonunda Veli Zeynep’i çağırmayı kabul eder. Kadir’de o sırada İvan’ın Veli’yi tuttuğu yeri bulur. İvan’la büyük bir kavgaya tutuşan Kadir, tam Veli’yi kurtaracağı sırada Zeynep gelir.

İvan, üçünü birden öldürecekken, İvan ve adamları vurulur. Cansız içeri girer.

Çarpışma 19. Bölüm Fragmanı Geldi! Kadir Bomba Şoku Yaşıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler