Ana SayfaDizilerKardeş Çocukları 13. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Cemal Yıldırım'a Kanlı Tuzak Kuruyor!

İlgili Postlar

Kardeş Çocukları 13. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Cemal Yıldırım’a Kanlı Tuzak Kuruyor!

Star Tv’de yayınlanan pazar günlerinin vazgeçilmez dizisi Kardeş Çocukları 13. yeni bölümü ile 29 nisan pazar akşamı ekranlara gelecek. Yıldırım, annesinden Umay’ın yıllar önce kendisinden hamile olduğunu söylüyor. Baba olma hakkı elinden alınan Yıldırım, Umay ile konuşup çocuğunun yaşayıp yaşamadığından emin olmaya çalışıyor. Cemal ise Yıldırım’ın Ümran’ın etrafında olmasından rahatsız oluyor. Cemal Yıldırım’a kanlı tuzak kuruyor.

Pazar Dizileri 2019

Cemal Yıldırım’a Kanlı Tuzak Kuruyor!

Kardeş Çocukları 13. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Umay Yıldırım’a bebeğini aldırmasına Ümran’ın zorladığını söylüyor. Yıldırım ise ona asla inanmayacağını söylüyor. Umay, Yıldırım’ın Ümran’a karşı hala ilgili olmasını hazmedemiyor ve yeni planlar peşine düşüyor. Cemal, ise Yıldırım’ın evinin önüne pusu kurup Yıldırım’ı vurmak için bekliyor.

İşte Kardeş Çocukları 13. bölüm 2. fragmanı..

KARDEŞ ÇOCUKLARI 12. BÖLÜM ÖZETİ!

Reşat ile Cansel yine Umay’ın odasında birlikte olurlar. Onlar içerideyken Umay odasına gelir ve kapının içeriden kilitli olduğunu anlar. Reşat hemen Cansel’i banyoya saklar. Reşat, Umay’ı içeri alır ama onu dışarıya çıkarmanın çarelerini düşünürken Hayal’in bağrışlarını duyarlar. Hayal, İdil’in odasında saklandığı yerden Volkan’ın Hayat’la öpüştüğünü duyar. Ağlayarak eve gelir ve kendisini odasına kilitler.

Rezzan, Umay’ın Ümmü olduğunu öğrenir. Rezzan Kevser’i işten kovar. Kevser, Yıldırım ile görüşür ve işten çıkmaktan kurtulur. Rezzan, Umay’ı arayıp kahve içmeye çağırır ve Ümmü olduğunu anladığını söyler. Umay, bebeğin belki yaşıyor olabileceğini ima eder. Rezzan hanım yere yığılır. Yıldırım annesini yerde bulur.

Ümran, Umay’a evden gideceklerini söyler ama Umay Cemal’in bunu istemediğini söyler. Hayat’ın Cemal’i görmemesi için evde kalmayı kabul etmek zorunda kalır. Hayat, Volkan’la konuşup Hayal’in bu gerçekle yüzleşmesini ister. İkisi Hayal’in odasına girer. Hayat, Volkan’a aşık olduğunu söyler. Volkan’dan da aynı şeyi söylemesini beklerken o Hayat’a aşık olmadığını söyler.

Reşat, Cansel’e Umay’ın pırlanta kolyesinin aynısından alır ve hediye eder. Umay, kolyeyi görünce önce kendi kolyesini çaldığını sanır. Kamera kayıtlarına bakar ve Reşat ile Cansel’in birlikte olduklarını görür. Rezzan, Yıldırım’a Umay’ın yıllar önce ondan hamile olduğunu anlatır.

Kardeş Çocukları 13. Bölüm Fragmanı Geldi! Yıldırım Çocuğunun Peşine Düşüyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler