Ana SayfaDizilerKardeş Çocukları 13. Bölüm Fragmanı Geldi! Yıldırım Çocuğunun Peşine Düşüyor!

İlgili Postlar

Kardeş Çocukları 13. Bölüm Fragmanı Geldi! Yıldırım Çocuğunun Peşine Düşüyor!

Star Tv ekranlarının sevilen dizilerinden Kardeş Çocukları 13. bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin son bölümünde, Yıldırım, annesinden yıllardır kendisinden saklanan gerçekle yüzleşiyor. Annesinin baba olma hakkını elinden aldığını öğrenince yıkılıyor ve Umay’ı buluyor ve ona çocuğunun yaşayıp yaşamadığını soruyor. Yıldırım çocuğunun peşine düşüyor.

Pazar Dizileri 2019

Yıldırım Çocuğunun Peşine Düşüyor!

Kardeş Çocukları 13. bölüm yeni fragmanında; Gerçeği öğrendikten sonra Umay’ı bulup ona bebeğin doğup doğmadığını soruyor. Umay ise doğursa idi ne olacağını soruyor. Yıldırım ise, ‘baba olacaktım’ diyor. Yıldırım öfkeli eğer bebeği öldüyse onun bir avuç toprağının peşinde olduğunu söylüyor. Bu arada Cemal Yıldırım’ı  öldürme planları kuruyor.

İşte Kardeş Çocukları 13. bölüm fragmanı..

KARDEŞ ÇOCUKLARI 12. BÖLÜM ÖZETİ!

Reşat ile Cansel ise Umay’ın odasında yine birlikte olurlar. Onlar içerideyken Umay odasına gelir ve kapının içeriden kilitli olduğunu anlar. Reşat hemen Cansel’i banyoya saklar. Reşat, Umay’ı içeri alır ama onu dışarıya çıkarmanın çarelerini düşünürken Hayal’in bağrışlarını duyarlar. Hayal, İdil’in odasında saklandığı yerden Volkan’ın Hayat’la öpüştüğünü duyar. Ağlayarak eve gelir ve kendisini odasına kilitler.

Rezzan hanım, Umay’ın aslında Ümmü olduğunu öğrenir ve Kevser’i işten atar. Cemal ise Kevser’e o konakta kalması için ısrar eder. Kevser, Yıldırım ile görüşür ve işten çıkmaktan kurtulur. Rezzan, Umay’ı arayıp kahve içmeye çağırır ve Ümmü olduğunu anladığını söyler. Umay, bebeğin belki yaşıyor olabileceğini ima eder. Rezzan hanım yere yığılır. Yıldırım annesini yerde bulur.

Hayat, eve gelir ve eşyalarını toplar. Ümran, Umay’a evden gideceklerini söyler ama Umay Cemal’in bunu istemediğini söyler. Hayat’ın Cemal’i görmemesi için evde kalmayı kabul etmek zorunda kalır. Hayat, Volkan’la konuşup Hayal’in bu gerçekle yüzleşmesini ister. İkisi Hayal’in odasına girer. Hayat, Volkan’a aşık olduğunu söyler. Volkan’dan da aynı şeyi söylemesini beklerken o Hayat’a aşık olmadığını söyler. Hayal rahatlar. Cemal her gün Ümran’ın iş yerine gelip onu rahatsız eder.

Reşat, Cansel’e Umay’ın pırlanta kolyesinin aynısından alır ve hediye eder. Umay, kolyeyi görünce önce kendi kolyesini çaldığını sanır. Kamera kayıtlarına bakar ve Reşat ile Cansel’in birlikte olduklarını görür. Rezzan, Yıldırım’a Ümmü’nün yıllar önce ondan hamile olduğunu anlatır.

Kardeş Çocukları 13. Bölüm Fragmanı Geldi Mi? Volkan İntihar Mı Etti?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler