Ana SayfaDizilerYasak Elma 43. Bölüm Fragmanı Geldi Mi? Mustafa'nın Kurşunuyla Erim Vuruluyor!

İlgili Postlar

Yasak Elma 43. Bölüm Fragmanı Geldi Mi? Mustafa’nın Kurşunuyla Erim Vuruluyor!

Fox Tv ekranlarının en çok izlenen dizilerinden Yasak Elma 42. son bölümü ile ekranlara geldi. Dizinin son bölümünde, Mustafa, Halit’den aldığı paralarla kumar oynuyor ve tüm parasını bitiriyor. Kumar borcu için tehdit edilen Mustafa, tekrar Halit’in şirketine para istemek için gidiyor ama kapıdan apar topar kovuluyor. Yıldız’ın annesinin evini de polislerin koruduğunu öğrenen Mustafa, silahını alıp Halit’in karşısına çıkıyor ve silahını ateşliyor. Mustafa’nın kurşunuyla Erim vuruluyor.

Pazartesi Dizileri 2019

Mustafa’nın Kurşunuyla Erim Vuruluyor!

Halit, Mustafa’nın şirkete gelip para istediğini ve onu kovduğunu evdekilere söylüyor ve onlara dikkatli olmaları konusunda uyarıyor. Mustafa, iyice parasız kalıyor ve Halit’i vurmak için evin önüne geldiğinde, Halit vurulmaktan kurtuluyor. Ama Erim vuruluyor. Tüm aile Erim’in başına yığılıyor.

İşte Erim’in vurulma sahnesi izle..

https://youtu.be/n6168UZejXg

YASAK ELMA 42. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU!

Mustafa, Ender’in yanına gidiyor ve Zeynep’in kendi kızı olmadığını onun babasını öldürdüğünü söylüyor. Ender, bu edindiği bilgi ile Yıldız’ın karşısına çıkıp yıllarca kardeşi dediği kişinin aslında öz kız kardeşi olmadığını ve babasının Zeynep’in babasını öldürdüğünü söylüyor. Yıldız, korkunç gerçeği annesine anlatıyor ve annesi de doğru olduğunu söylüyor.

Yıldız’ın annesinin evini satıp Mustafa’ya verdikten sonra Halit ona tekrar bir ev almayacağını söylüyor. Yıldız’ın annesi Bursa’ya gitmeye hazırlanıyor. Gitmeden Halit onu yanına çağırıp bir miktar para vereceğini ama bir daha gelmemesini istiyor.

Ender’in yıllar önce doğum yaptıktan sonra bir hemşireye bıraktığı oğlu Yiğit, annesi zannettiği kişinin öldükten sonra bıraktığı mektup ile Ender’in gerçek annesi olduğunu öğreniyor. Mektupta gerçek annesinin kendisini istemediği evlatlık verdiği yazıyor. Yiğit satırları okuduktan sonra gözyaşlarını tutamıyor. Mektubun içinden Ender’in gazetede çıkmış bir fotoğrafı çıkıyor.

Kaya, Ender’i yemeğe davet ediyor ve onu saat sekizde alacağını söylüyor. Ender önce isteksiz davranıyor ama eve gidip hazırlanıyor. Kaya eve onu almaya geldiğinde onu zaten beklediğini anlıyor. Ender, eve davet ediyor Kaya’yı bir şeyler içip eskilerden konuşuyorlar. Kaya gitmek için kapıya yöneliyor ama birden bire birbirlerine sarılıp öpüşmeye başlıyorlar. Bu arada Caner’de Zehra ile buluşup görüşmeye başlıyor.

 Yasak Elma 42. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Ender’in Evlatlık Verdiği Oğlu Ortaya Çıkıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler