Ana SayfaDizilerZalim İstanbul 5. Bölüm Fragmanı İzle! Agah Şeniz'in Gerçek Yüzünü Görüyor!

İlgili Postlar

Zalim İstanbul 5. Bölüm Fragmanı İzle! Agah Şeniz’in Gerçek Yüzünü Görüyor!

Kanal D ekranlarının yeni dizisi Zalim İstanbul  4. son bölümü ile izleyicisi ile buluştu. Tarık, Civan üzerinden Agah’tan intikam almak için arabasına uyuşturucu koydurtur. Civan’ı polisler yakalar. Civan, Agah beyi satmaz kendisine Fesih diye birinin kutu verdiğini içinde ne olduğunu bilmediğini söyler. Cemre, Şeniz’in Nedim’e yaptığı işkence görüntüleri Agah beye izletir. Agah, Şeniz’in gerçek yüzünü görüyor.

Pazartesi Dizileri 2019

Agah Şeniz’in Gerçek Yüzünü Görüyor!

Zalim İstanbul 5. bölüm fragmanı yayınlandı. Cemre, Nedim’in kolundaki tırnak izlerini fark eder ve hemen kamera kayıtlarına bakar. Kayıtlardan Şeniz’in Nedim’e zorla ilaç içirmeye çalıştığını görür ve Agah beye izletir. Şeniz ise oğluna Nedim’in iyileşip her şeyi anlatmasını engellemek için yaptığını söylüyor. Ceren, Cenk’ten hamiledir.

İşte Zalim İstanbul 5. bölüm fragmanı..

ZALİM İSTANBUL 4. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Civan’a polisler Agah beyin emir verdiğini söylerse serbest kalacağını söyler ama Civan. doğruları söyler. Fesih diye birinin ismini verir. Şeniz fırsattan istifade konaktan Seher’i ve ailesini kovar. Sokakta kalırlar. Ceren, Cenk’i arar ve annesinin onları sokağa attıklarını söyleyince o da onları bir otele yerleştirir. Cenk, Damla’nın çektiği fotoğraflardan Fesih’in aslında kim olduğunu öğrenir. Ama babası ondan önce Fesih takma adlı kişiyi buldurup polislere teslim eder.

Agah kendi adını temize çıkarır ve Civan’da hapisten kurtulur. Agah, Civan’ın kendisini hapiste satmadığı ve doğruları söylediği için ona teşekkür eder.

Agah, Şeniz’in Seher’i ve ailesini konaktan kovduğunu Nedim’den öğrenir. Onları geri konağa getirir ve Şeniz’in onlardan özür dilemesini ister. Şeniz istemeyerek de olsa özür diler. Cemre ile Cenk adliyeye birlikte giderken görüntülenir ve magazinciler sevgiliymiş gibi haber yapar. Karaçay ailesinin bir arada olduğu anda Cemre içeri girer ve Cenk’in kendisine bir mekan kapatıp şarkı söylettiğini ve taciz ettiğini söyler. Agah oğlunun üzerine yürür.

Cemre, Nedim’in odasına gittiğinde, Nedim’in kolundaki tırnak izlerini fark eder ve hemen kamera kayıtlarına bakar. Şeniz bu sefer kayıtları silmeye vakti olmamıştır. Aşağıya Nedim ile birlikte iner ve kamera kaydını herkese izlettirir.

 Zalim İstanbul 4. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Şeniz’in Planı Tutmuyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler