Ana SayfaDizilerKardeş Çocukları 13. Bölüm Fragmanı Geldi Mi? Volkan İntihar Mı Etti?

İlgili Postlar

Kardeş Çocukları 13. Bölüm Fragmanı Geldi Mi? Volkan İntihar Mı Etti?

Star Tv ekranlarının sevilen dizisi Kardeş Çocukları 12. son bölümü ile ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde, Yıldırım, Hayat’a geçmişte annesine aşık olduğunu, araya giren kişinin de teyzesi olduğu gerçeği söyler. Hayat, teyzesini affedemez ve annesine yakınlaşır. Hatta annesine artık onların yanında yaşamak istemediğini söyler. İki gün boyunca Volkan’a ulaşamayan Hayal, onu merak edip evine gider ama tablo pek iç açıcı değildir. Volkan intihar mı etti?

Pazar Dizileri 2019

Volkan İntihar Mı Etti?

Kardeş Çocukları 13. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.Reşat ile Cansel ise Umay’ın odasında birlikte olurlar. Onlar içerideyken Umay odasına gelir ve kapının içeriden kilitli olduğunu fark eder. Reşat Cansel’i banyoya saklar. Reşat, Umay’ı içeri alır ama onu dışarıya çıkarmanın çarelerini düşünürken Hayal’in sesiyle dışarı çıkarlar. Hayal, İdil’in odasında saklandığı yerden Volkan’ın Hayat’la öpüştüğünü Volkan’ın ağzından duyar. Ağlayarak eve gelir ve kendisini odasına kilitler.

KARDEŞ ÇOCUKLARI 12. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU!

Rezzan hanım, Umay’ın aslında Ümmü olduğunu öğrenir ve Kevser’i işten kovar. Cemal ise Kevser’e o konakta kalması için ısrar eder. Kevser, Yıldırım ile görüşür ve işten çıkmaktan kurtulur. Rezzan, Umay’ı arayıp kahve içmeye çağırır ve Ümmü olduğunu anladığını söyler. Umay, bebeğin belki yaşıyor olabileceğini ima eder. Rezzan hanım yere yığılır. Yıldırım annesini yerde bulur.

Hayat, eve gelir ve eşyalarını toplar. Ümran, Umay’a evden gideceklerini söyler ama Umay Cemal’in bunu istemediğini söyler. Hayat’ın Cemal’i görmemesi için evde kalmayı kabul etmek zorunda kalır. Hayat, Volkan’la konuşup Hayal’in bu gerçekle yüzleşmesini ister. İkisi Hayal’in odasına girer. Hayat, Volkan’a aşık olduğunu söyler. Volkan’dan da aynı şeyi söylemesini beklerken o Hayat’a aşık olmadığını söyler. Hayal rahatlar. Cemal her gün Ümran’ın iş yerine gelip onu rahatsız eder.

Reşat, Cansel’e Umay’ın pırlanta kolyesinin aynısından alır ve hediye eder. Umay, kolyeyi görünce önce kendi kolyesini çaldığını sanır. Kamera kayıtlarına bakar ve Reşat ile Cansel’in birlikte olduklarını görür.

Rezzan, Yıldırım’a Ümmü’nün yıllar önce ondan hamile olduğunu söyler.

Kardeş Çocukları 12. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Umay ve Ümran İçin Yeni Bir Dönem Başlıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler