Ana SayfaDizilerKardeş Çocukları 12. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Umay ve Ümran İçin Yeni...

İlgili Postlar

Kardeş Çocukları 12. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Umay ve Ümran İçin Yeni Bir Dönem Başlıyor!

Pazar günlerinin vazgeçilmez dizilerinden Kardeş Çocukları 12. yeni bölümü ile 21 nisan pazar günü ekranlara gelecek. Yıldırım’ın Hayat’a geçmişte yaşananları itiraf etmesiyle Hayat, annesine ettiği haksızlığın farkına varıyor. Kardeş Çocukları dizisinde düğümler çözülüyor. Umay ve Ümran için yeni bir dönem başlıyor. Yıldırım, yıllar önce Umay’ın kendisinden hamile olduğu gerçeği öğreniyor.

Pazar Dizileri 2019

Umay ve Ümran İçin Yeni Bir Dönem Başlıyor!

Kardeş Çocukları 12. bölüm 2. fragman yayınlandı. Fragmanda; Hayat, annesine teyzesini neden kendisinden sakladığını, neden ona yılan dediğini anladığını söylüyor. Umay, Hayat’a kendini anlatmaya çalışıyor ve ona Yıldırım’a çok aşık olduğunu söylüyor. Hayat, Yıldırım’a pişmanlık duyup duymadığını soruyor. Umay, Rezzan hanımla konuşuyor ve ona katil olduğunu söylüyor. Rezzan hanım yere yığılıp kalıyor.

İşte Kardeş Çocukları 12. bölüm 2. fragmanı..

KARDEŞ ÇOCUKLARI 11. BÖLÜM ÖZETİ!

Umay’ın şirketinin tanıtımında, Yıldırım gözlerini Ümran’dan alamıyor. İdil, Hayat’ı Volkan’dan kıskandığı için Hayat’ın içeceğine uyuşturucu koyuyor. Hayat fenalaşarak hastaneye kaldırılıyor. Umay’ın tanıtımı hüsran oluyor. Yeğenini değil tanıtımının berbat olmasına üzülen Umay uyku ilacı alıp yatıyor. O gün sabaha kadar Volkan, Ümran ve Yıldırım, Hayat’ın başından bir an olsun ayrılmıyor. Hayat’ın kanında uyuşturucu çıktığını öğrenen evdeki herkes Ümran hariç Hayat’a uyuşturucu bağımlısı gözüyle bakıyor.

Reşat, Cansel ile Umay’ın yatak odasında birlikte oluyor. Umay, banyoda bulduğu saç kılları görüyor ve Cansel’in banyosunu kullandığı anlıyor. Cansel’i kovduğu sırada Reşat, yine Cansel’i kurtarıyor. Umay, yatak odasına ruj şeklinde bir kamera yerleştiriyor. Reşat ile Cansel yine birlikte oluyorlar ama kameranın kayıt ettiğinden habersizler.

İdil’in uyuşturucuyu Hayat’ın içeceğine koyduğu, Volkan’ın o gece çektiği video ortaya çıkıyor. Volkan, Yıldırım’ın evine gidip o videoyu gösteriyor. Yıkılan Yıldırım, Ümran’dan ve Hayat’dan özür diliyor.

Rezzan hanım İdil’i alıp özür dilemesi için ikna ediyor. İdil Hayat’dan özür diliyor. Hayal, Volkan’la Hayat’ın aralarında ne olduğunu anlamak için İdil’e gidiyor. İdil, Volkan’ı eve çağırıyor ve Hayal’i de odaya gizleyerek her şeyi duymasını sağlıyor. Yıldırım, Hayat’a geçmişte annesiyle sevgili olduğunu araya girenin ise teyzesi olduğunu söylüyor.

Kardeş Çocukları 12. Bölüm Fragmanı İzle! Yıldırım’a Annesinden Yıllar Sonra Gelen İtiraf!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler