Ana SayfaDizilerKardeş Çocukları 12. Bölüm Fragmanı İzle! Yıldırım'a Annesinden Yıllar Sonra Gelen İtiraf!

İlgili Postlar

Kardeş Çocukları 12. Bölüm Fragmanı İzle! Yıldırım’a Annesinden Yıllar Sonra Gelen İtiraf!

Pazar günlerinin vazgeçilmez dizisi Kardeş Çocukları 12. yeni bölümü 21 nisan pazar günü Star Tv’de ekranlara gelecek. Yıldırım, Karalar köyünde görev yaptığı sırada çekilmiş fotoğrafa bilgisayarından bakıyordu. Fotoğrafta Ümmü ile Ümran’da vardır. Kevser temizlik yaparken fotoğrafı görünce şaşırır. O sırada Rezzan hanım Kevser’in ağzından Umay sözünü duyar ve Umay’ın Ümmü olduğunu anlar. Yeni bölümde, Yıldırım’a annesinden yıllar sonra gelen itiraf, Yıldırım’ı şok ediyor.

Pazar Dizileri 2019

Yıldırım’a Annesinden Yıllar Sonra Gelen İtiraf!

Kardeş Çocukları 12. bölüm fragmanı geldi. Fragmanda; Yıldırım, Hayat’a geçmişte yaşanan çirkin olayın suçlularının teyzesi ve kendisinin olduğunu söylüyor. Hayat annesine yaptığı haksızlığı anlayıp ona sarılıp ağlıyor. Rezzan hanım, oğluna yıllar önce Ümmü’nün ondan hamile olduğunu söylüyor. Volkan’ın Hayat’la öpüştüğünü öğrenen Hayal şoka giriyor. Hayat ise Volkan’a aşık olduğunu itiraf ediyor. Umay büyük bir itirafta bulunacağını söylüyor. Ümran ise ona engel olmaya çalışıyor.

İşte Kardeş çocukları 12. bölüm fragmanı..

KARDEŞ ÇOCUKLARI 11. BÖLÜM ÖZETİ!

Umay’ın yeni şirketinin tanıtımında, Ümran’ın güzelliği karşısında Yıldırım gözlerini ondan alamıyor. İdil, Hayat’ı Volkan’dan kıskandığı için Hayat’ın içeceğine uyuşturucu katıyor. Hayat fenalaşarak hastaneye kaldırılıyor. Umay’ın tanıtımı olaylı bitiyor. Yeğenini değil tanıtımının berbat olmasına üzülen Umay uyku ilacı alıp uyuyor. O gün sabaha kadar Volkan, Ümran ve Yıldırım, Hayat’ın başından ayrılmıyor. Hayat’ın kanında uyuşturucu çıkıyor. Evdeki herkes Ümran hariç Hayat’ın uyuşturucu bağımlısı olduğuna inanıyor.

Reşat, Cansel ile hemde Umay’ın yatak odasında birlikte oluyor. Umay, banyoda bulduğu saç kıllarından Cansel’in banyosunu kullandığı anlıyor ve Cansel’i kovduğu sırada Reşat, yine Cansel’i koruyor. Umay, yatak odasına ruj şeklinde bir kamera yerleştiriyor. İkili yine beraber olurken kamera her şeyi kayıt ediyor.

İdil’in uyuşturucuyu Hayat’ın içeceğine koyduğu, Volkan’ın o gece çektiği video da ortaya çıkıyor. Volkan, Yıldırım’ın evine gidip o videoyu gösteriyor. Yıkılan Yıldırım, Ümran’dan ve Hayat’dan özür diliyor.

Rezzan hanım İdil’i alıp özür dilemesi için ikna ediyor. İdil Hayat’dan özür diliyor. Hayal, Volkan’la Hayat’ın aralarında ne olduğunu anlamak için İdil’e gidiyor. İdil, Volkan’ı eve çağırıyor ve Hayal’i de odaya gizleyerek her şeyi duymasını sağlıyor. Yıldırım, Hayat’a geçmişte annesiyle sevgili olduğunu araya girenin ise teyzesi olduğunu söylüyor.

Kardeş Çocukları 12. Bölüm Ön İzleme Geldi! Gerçekler Ortaya Çıkıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler