Ana SayfaDizilerKardeş Çocukları 12. Bölüm Ön İzleme Geldi! Gerçekler Ortaya Çıkıyor!

İlgili Postlar

Kardeş Çocukları 12. Bölüm Ön İzleme Geldi! Gerçekler Ortaya Çıkıyor!

Star Tv ekranlarının sevilen dizilerinden Kardeş Çocukları 11. son bölümü ile ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde, İdil’in Hayat’ın içeceğine uyuşturucu koyduğu anlaşılıyor. Yıldırım, Hayat’a Ümran’ı sevdiğini araya giren kişinin ise teyzesi olduğunu söylüyor. Umay, odasına gizli kamera koyup kocasının ihanetini belgeleyecek. Gerçekler bir bir ortaya çıkıyor.

Pazar Dizileri 2019

Gerçekler Ortaya Çıkıyor!

Kardeş Çocukları 12. bölüm ön izleme yayınlandı. Ön İzlemede; Umay, Ümran’a ihanet ettikten sonra nasıl evden kaçtığını, Yıldırım’ın annesinin yanına gidip hamile olduğunu söylediğini nasıl reddedildiğini gözyaşları içinde anlatıyor. Ümran, kardeşinin yaşadıkları karşısında gözyaşlarını tutamıyor. İki kardeş düşmanlığı bir tarafa bırakarak dertleşiyor.

İşte Kardeş Çocukları 12. bölüm ilk tanıtım..

KARDEŞ ÇOCUKLARI 11. SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR!

Umay’ın yeni şirketinin tanıtımında, Ümran’ın güzelliği karşısında Yıldırım gözlerini ondan alamıyor. İdil, Hayat’ı Volkan’dan kıskandığı için Hayat’ın içeceğine uyuşturucu katıyor. Hayat fenalaşarak hastaneye kaldırılıyor. Umay’ın tanıtımı olaylı bitiyor. Yeğenini değil tanıtımının berbat olmasına üzülen Umay uyku ilacı alıp uyuyor. O gün sabaha kadar Volkan, Ümran ve Yıldırım, Hayat’ın başından ayrılmıyor. Hayat’ın kanında uyuşturucu çıkıyor. Evdeki herkez Ümran hariç Hayat’ın uyuşturucu bağımlısı olduğuna inanıyor. Hayat hiç bir şey kullanmadığını söylese de annesi hariç ona kimse inanmıyor.

Reşat, Cansel ile hemde Umay’ın yatağında birlikte oluyor. Umay, banyoda bulduğu saç kıllarından Cansel’in banyosunu kullandığı anlıyor ve Cansel’i kovduğu sırada Reşat, yine Cansel’i koruyor. Umay, yatak odasına ruj şeklinde bir kamera yerleştiriyor. İkili yine beraber olurken kamera her şeyi kayıt ediyor.

İdil’in uyuşturucuyu Hayat’ın içeceğine koyduğu, Volkan’ın o gece çektiği video da ortaya çıkıyor. Volkan, Yıldırım’ın evine gidip o videoyu gösteriyor. Yıkılan Yıldırım, özür dilemek için Umay’ın evine gittiğinde herkez oradadır. Herkezin içinde yeğeninin yaptığı korkunç şey için özür diliyor. Başta Reşat olmak üzere Hayat’a inanmadıkları için özür diliyor.

Rezzan hanım İdil’i alıp özür dilemesi için ikna ediyor. Herkezin içinde İdil Hayat’dan özür diliyor. Hayat, idil’in Volkan’la öpüştüğünü söylemesin diye onu polise şikayet etmiyor. Ama Hayat, ortada bir gariplik olduğunu anlıyor. Volkan’la Hayat’ın aralarında ne olduğunu anlamak için İdil’e gidiyor. İdil, Volkan’ı eve çağırıyor ve Hayal’i de odaya gizliyor. Hayal, Hayat ile Volkan’ın arasında olanları öğreniyor.

Yıldırım, Hayat’ın kendisine karşı tepkisi yüzünden bir açıklama yapıyor. Geçmişte annesiyle sevgili olduğunu araya girenin ise teyzesi olduğunu söylüyor. Hayat’ın teyzesine güveni hiç kalmamıştır.

Kardeş Çocukları 11. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Hayat Gerçekleri Yıldırım’dan Öğreniyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler