Ana SayfaDizilerKardeş Çocukları 11. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Hayat Gerçekleri Yıldırım'dan Öğreniyor!

İlgili Postlar

Kardeş Çocukları 11. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Hayat Gerçekleri Yıldırım’dan Öğreniyor!

Pazar günlerinin vazgeçilmez dizilerinden Kardeş Çocukları merakla beklenen 11. bölümü ile 14 nisan günü ekranlara gelecek. Dizinin gelecek bölümünde, Reşat Umay’dan boşanmak için evin hizmetçisi ile yatak odasında Umay’ın gelmesini bekliyor. Hayat ise İdil’in içeceğine koyduğu ilaçla fenalaşıp hastaneye kaldırılıyor. Yıldırım, Hayat’ın başından ayrılmıyor. Hayat gerçekleri Yıldırım’dan öğreniyor. Detaylar haberimize..

Pazar Dizileri 2019

Hayat Gerçekleri Yıldırım’dan Öğreniyor!

Kardeş Çocukları 11. bölüm 2. fragman yayınlandı. Fragmanda, Hayat hastanede babasının yaşadığı söyleyerek kabuslar görüyor. Hayat, Yıldırm’a teyzesine aşıkken annesi ile beraber olan birinden ahlak bekçiliği yapmasına izin vermediğini söylüyor. Yıldırım ise annesine aşık olduğunu araya giren kişinin ise teyzesi olduğunu söylüyor. Hayat annesi ile arasını düzeltecek mi? Yıldırım’ın söylediklerine inanacak mı?

İşte Kardeş Çocukları 11. bölüm 2. fragman..

KARDEŞ ÇOCUKLARI 10. BÖLÜM ÖZETİ!

Cemal, Ümran’ı zorla arabaya bindirip götürürken, Yıldırım onları görür ve takip eder. Ümran’ı Cemal7in yanından uzaklaştırıp eve bırakır. Yıldırım, Ümran’a o adamın arabasına neden bindiğinin cevabını almadan onu bırakmayacağını söylerken, Yıldırım’ın annesi onları görür. Ümran konuşmak istemez.

Hayat, Volkan’ın evine konuşmak için gittiğinde Hayal’in orada olduğunu görmeden, İdil’in aralarında olanı bildiğini söyler. Hayal, İdil’in neyi anladığını ısrarla sorunca Hayat, doğum günü süprizi diye bir yalan atar. Cemal, Ümran’ı evin önünde yakalar ve onun boğazını sıkıp Yıldırım’ım kim olduğunu sorar. O sırada Volkan onları görür ve Cemal kaçar. Cemal’in arkasından giden Volkan kafasından yaralanır. Volkan yaralı bir şekilde eve gelir. Lezzan, Ümran’ı asistanı olarak kendi atölyesinde işe alır.

Evin hizmetçisi Umay’ın parfümünü kullanır. Bunun farkına varan Umay, onu işten kovduğu sırada Reşat gelir ve personelin maaşını kendisi verdiğini onu kovmaya hakkının olmadığını söyler. Evin hizmetçisi Reşat’a özür dilemek için yanına gittiğinde, Umay’ın onları seyrettiğini gören Reşat hizmetçiye yakınlık gösterir.

Reşat, Umay’ın kendisine haber vermeden şirket açmasından sonra ondan boşanmak için Volkan üzerinden bir plan yapar. Tanıtımın olduğu gece Reşat eve gelir. Umay’ın odasından sesler geldiğini fark eder. Odaya gittiğinde banyoda hizmetçiyle karşılaşır. Reşat, banyonun kapısını içeriden kapatır.

Kardeş Çocukları 11. Bölüm 1. Fragmanı İzle! Reşat’ın Umay’dan Boşanma Planı Tutacak Mı?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler