Ana SayfaDizilerKardeş Çocukları 11. Bölüm 1. Fragmanı İzle! Reşat'ın Umay'dan Boşanma Planı Tutacak...

İlgili Postlar

Kardeş Çocukları 11. Bölüm 1. Fragmanı İzle! Reşat’ın Umay’dan Boşanma Planı Tutacak Mı?

Star Tv ekranlarında yayınlanan pazar günlerinin vazgeçilmez dizisi Kardeş Çocukları, büyük bir heyecanla beklenen 11. yeni bölümü 14 nisan pazar günü ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde, Reşat Umay’a bir kuruş para vermeden boşanmanın planlarını yapar. Umay, Reşat’dan habersiz kurduğu şirketin tanıtımını yaptığı gece orada daha fazla kalmak istemez ve eve gelir. Hizmetçiyi, Umay’ın banyosunda görür ve planının tutmasını bekler. Reşat’ın Umay’dan boşanma planı tutacak mı?

Pazar Dizileri 2019

Reşat’ın Umay’dan Boşanma Planı Tutacak Mı?

Kardeş Çocukları 11. bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanda, Hayat, hastaneye kaldırılıyor. Volkan, çektiği videodan Hayat’ın içeceğine ilacı koyan kişinin İdil olduğunu görür ve Yıldırım hocasına söyler. Yıldırım, kişilik sorunları olan yeğenine Hayat’ın içeceğine ne koyduğunun hesabını sorar. Reşat ise hizmetçiyi Umay’ın yatağına çırılçıplak yatırır ve karısının eve gelmesini bekler. Belki bu plan ondan rahatça boşanmasını sağlayacaktır.

İşte Kardeş Çocukları 11. bölüm fragmanı.

KARDEŞ ÇOCUKLARI 10. BÖLÜM ÖZETİ!

Cemal, Ümran’ı zorla arabaya bindirip götürürken, Yıldırım onları görür ve takip eder. Ümran’ı oradan uzaklaştırıp eve bırakır. Yıldırım, Ümran’a o adamın arabasına neden bindiğini sorar. Ümran konuşmak istemez ama Yıldırım, o arabaya neden bindiğini söylemeden bir yere gitmeyeceğini söylerken, Yıldırım’ın annesi onları görür.

Hayat, Volkan’ın evine girdiğinde Hayal’in orada olduğunu anlamadan, İdil’in aralarında olanı bildiğini söyler. Hayal, İdil’in neyi anladığını sorunca Hayat, doğum günü süprizi der. Cemal, Ümran’ı evin önünde yakalar ve onu boğmaya çalıştığı sırada Volkan olayı görür. Cemal’in arkasından giderek onu bulduğunda kafasından yaralanır. Volkan yaralı bir şekilde eve döner. Lezzan, Ümran’ı asistanı olarak işe alır.

Evin hizmetçisi Umay’ın parfümünü kullanır. Bunun farkına varan Umay, onu işten kovduğu sırada Reşat gelir ve personelin maaşını kendisi verdiğini onu kovmaya hakkı olmadığını söyler. Evin hizmetçisi Reşat’a özür dilemek için yanına gittiğinde, Umay’ın camdan baktığını gören Reşat hizmetçiye yakınlık gösterir.

Reşat, Umay’ın kendisine haber vermeden şirket açmasından sonra ondan boşanmak için Volkan üstünden bir plan yapar. Tanıtım olduğu gece Reşat sıkılır ve eve gelir. Umay’ın odasından sesler duyar. Odaya gittiğinde banyoda hizmetçiyle karşılaşır. Reşat, banyonun kapısını içeriden kapatır.

Kardeş Çocukları 11. Bölüm Önizleme Geldi! Hayat İdil’in Tuzağına Düşüyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler