Ana SayfaKimdirHakan Sabancı'nın yeni sevgilisi Dila Tarkan mı?

İlgili Postlar

Hakan Sabancı’nın yeni sevgilisi Dila Tarkan mı?

Hakan Sabancı’nın yeni sevgilisi Dila Tarkan mı? Şeyma Subaşı’nın en yakın arkadaşı Dila Tarkan ve Hakan Sabancı hakkında olay iddia!

Dila Tarkan kimdir?

Sabancı ailesinin çapkın erkeği olarak bildiğimiz Hakan Sabancı, Şeyma Subaşı’nın en yakın arkadaşı ile birlikte mi?

Hakan Sabancı'nın yeni sevgilisi Dila Tarkan
Hakan Sabancı ve Dila Tarkan

Tatil için Dila Tarkan, kardeşi ve Şeyma Subaşı ile birlikte New York’a giderken,  orada dinlenen Hakan Sabancı ile buluştu. Hakan Sabancı ve Tarkan birlikte keyifli zamanlar geçirirken ikiliye Şeyma Subaşı’da katılıyor.

Sosyal medya yakaladı, aynı fotoğrafı paylaştılar!

Birlikte oldukları sosyal medya hesaplarında benzer fotoğrafları paylaşmalarıyla ortaya çıktı! New York’ta The Vessel adı verilen ziyarete katılan Tarkan ve Hakan Sabancı, aynı saat ve günde aynı mekanda bulunmaları, paylaşılan benzer fotoğraflar ile anlaşıldı, Ünlü çiftler hayranlarıyla paylaştığı fotoğraflarda yakalandı.

Hakan Sabancı Kimdir?

Uzun süre boyunca yalnız olduğu söylenen Hakan Sabancı’nın ayrıldığı nişanlısının ardından Dila Tarkan ile evlilik yolunda devam edeceği de paylaşılan fotoğrafların ardından oldukça konuşulanlar arasında oldu. Sosyal medya’da paylaşılan fotoğrafların ardından söylenenler arasında Hakan Sabancı’nın yeni sevgilisi Dila Tarkan mı? sorusu oldu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler