Ana SayfaKimdirHakan Sabancı Kimdir?

İlgili Postlar

Hakan Sabancı Kimdir?

Hakan Sabancı kimdir? Sabancı ailesinin yakışıklı üyesi çapkınlıkları ve aşk hayatıyla magazin gündeminde sıklıkla yer alan iş adamı Hakan Sabancı kimdir? Son günlerde adı tekrar şarkıcı Hadise ile anılmaya başlayan sosyetik playboy Hakan Sabancı kimdir? Kaç yaşındadır? Aslen nerelidir? İşte Hakan Sabancı biyografisi ve hakkında merak edilenler

Bugün Doğan Ünlüler

Hakan Sabancı Kaç Yaşında? Hakan Sabancı Aslen Nereli? Hakan Sabancı Hangi Burç?

Hakan Sabancı, 14 Şubat 1991’de İstanbul’da doğmuştur. Sosyetik çapkın şuan 27 yaşında ve kova burcudur. Hacı Sabancı ve Özcan Sabancı’nın torunu olan Hakan Sabancı, diğer Sabancılar gibi köken olarak Kayserili’dir.

Hakan Sabancı’nın Eski Sevgilileri

Hakan Sabancı Kimdir?

Yakışıklı sosyetik çapkın Hakan Sabancı Hacı Sabancının torunudur. Sakıp Sabancıyla bağlantısı ise dedesi Hacı Sabancı ve Sakıp Sabancı kardeşlerdir.  Yakışıklı sosyetik aslen Kayserinin Talas ilçesindendir.  Amerika’da eğitimini tamamlayan Hakan Sabancı; Densa Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Sabancı ve Arzu Sabancı çiftinin üç oğlundan ortancasıdır. Abisi, magazin gündeminde adını yine sık duyduğumuz Hacı Sabancı, erkek kardeşi ise Kerim Sabancı’dır. Hakan bedelli askerlikten yararlanan ünlüler arasında asker de çekilmiş fotoğrafları bir süre magazin gündeminden hiç düşmedi.

Hakan Sabancı’nın İlk Asker Fotoğrafı Ortaya Çıktı!

Hakan Sabancı’nın Sevgilileri

Hakan Sabancı, iş dünyasından daha çok yaşadığı aşklarla, gündemde adını duyurdu. Aşk listesi bir hayli kalabalık olan ünlü playboy; yabancı modellerle anıldığı kadar ülkemizden de birçok tanınmış isimle anılmıştır. Sabancı; 2014 Best Modeli ve oyuncu Dila Pekdemir ile bir yıl aşk yaşadı ve Eskişehirli manken Lara Surol ile yakalanınca 2015 yılında Pekdemir tarafından terk edildi. Lara Surol’dan sonra Hülya Koçyiğit’in torunu Aslışah Alkoçlar ile yaklaşık 1.5 yıl aşk yaşadı. Alkoçlar’dan Ekim 2016’da ayrılarak, şarkıcı Hadise ile aşk yaşamaya başladı. Daha sonra bu listeye; Murat Boz’un eski eşi Eliz Sakuçoğlu, manken Didem Soydan, 2014 Best Model Türkiye birincisi Cansu Melis Karakuş, İtalyan playboy yıldızı Asia Valente, futbolcu ve oyuncu Serenay Aktaş, 2018 yılında ise 2002 Best Model Türkiye birincisi ve oyuncu Irmak Atuk ile de magazin gündeminde yer aldı. Son günlerde ise yeniden şarkıcı Hadise ile birlikte olduklarına dair iddialar bulunuyor. 2018’in ikinci çeyreğinde ise Aslıhan Karalar ile evlilik yolunda ilerlediği gündemde fazlasıyla yer buldu.

Son dedikodular ise ünlü şarkıcı Murat Dalkılıç ile bir süre önce evliliklerini bitiren Merve Boluğur ile birlikte oldukları yönünde.

İlgi Alanları

Koyu bir Beşiktaş taraftarı olan Sabancı, futbol ve basketbolla yakından ilgilenmektedir. Tam bir İstanbul hayranıdır. Stiliyle de gençler arasında büyük beğeni gören Sabancı’nın; Lanvin, Dolce Gabbana ve Zara gibi markalar favorisidir. Alışveriş yapmaktan en çok hoşlandığı mekanlar ise Kanyon, Harvey Nichols ve İstinye Park’tır.

Hakan Sabancı eski aşkına geri döndü

Sosyal medya hesabında 200 binin üzerinde takipçisi olan Sabancı, genellikle ailesi ve erkek arkadaşlarıyla yaptığı aktiviteleri ve de gezdiği yerlerin fotoğraflarını paylaşmasıyla dikkat çekiyor.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler