Ana SayfaKimdirHande Ataizi kimdir?

İlgili Postlar

Hande Ataizi kimdir?

Hande Ataizi kimdir, nerede ve ne zaman dünyaya geldi, nasıl ünlü oldu? Hande Ataizi hakkında merak edilenleri sizler için derledik. İşte Hande Ataizi’nin biyografisi…


Bugün Doğan Ünlüler

Hande Ataizi aslen nereli?Hande Ataizi şuan kaç yaşında? Hande Ataizi hangi burç?

Hande Ataizi aslen Bursalı olan güzel sunucu şuan 45 yaşında ve başak burcudur.

Hande Ataizi Kimdir?

Hande Ataizi, 2 Eylül 1973 tarihinde Bursa’da dünyaya geldi. Ancak, Ataizi üç yaşına geldiğinde annesi ve babası boşanarak yollarını ayırdı. Boşanmanın ardından annesi ile birlikte kalan Hande Ataizi, çocukluk ve gençlik yıllarında üvey babası ve annesi ile birlikte geçirdi.

Ataizi, Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü’nden mezun oldu. Ardından üç yıl boyunca Kenter Tiyatrosu’nda profesyonel olarak oyunculuk yaptı. Böylece, profesyonel oyunculuk hayatına adım atmış oldu. Hande Ataizi’nin sinemaya adım atması Mum Kokulu Kadınlar filmi ile oldu. Bu film ile Ataizi’nin adeta yıldızı parladı, bir anda herkesin tanıdığı bir isim haline geldi.

Hande Ataizi, kendisi gibi ünlü bir oyuncu olan Cem Davran ile uzun yıllar birlikte çalıştı. Televizyon ekranlarında birçok program ve dizide birlikte görev aldı.

Ünlü oyuncu, 4 Ağustos 2004 tarihinde Fethi Pekin ile evlendi. Ancak, bu evlilik sadece 24 saat sürdü. Uzun süre evlenmeyen Hande Ataizi, 8 Eylül 2012 tarihinde Amerikalı gazeteci Benjamin Harvey ile evlendi. Bu evliliğinden Leon ismini verdiği bir erkek çocuk dünyaya getirdi.

Hande Ataizi, 1996 yılında 33. Antalya Film Şenliği’nde Mum Kokulu Kadınlar filminde rolü ile en iyi kadın oyuncu ödülünü almaya hak kazanmıştır. Son olarak 2016 yılında İzdivaç isimli televizyon programında sunuculuk yapmıştır.

Hande Ataizi’den bir günlük evliliği ile ilgili olay açıklamalar!

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler