Ana SayfaKimdirMerve Boluğur kimdir?

İlgili Postlar

Merve Boluğur kimdir?

Bu aralar alyans takmadığı ve siyahlara bürünüp sokakta gezdi?i haberleri ile gündemde olan sevilen oyuncu Merve Boluğur kimdir? Merve Boluğur nerede ve ne zaman dünyaya geldi, nasıl oyuncu oldu, nasıl tanındı, hangi projelerde yer aldı? Merve Boluğur hakkında tüm detaylar haberimizde…
Bugün Doğan Ünlüler

Merve Boluğur kaç yaşında? Merve Boluğur Aslen Nereli? Merve Boluğur hangi burç?

Gençlik dizisi ile hayatımıza giren ve kısa sürede başarılı oyunculuk performansı ile kendini sevdirmeyi başaran ünlü oyuncu Merve Boluğur, 16 Eylül 1987 yılında İstanbul’da dünyaya gelen ünlü güzel Başak burcudur.

İstanbullu ünlüler

Merve Boluğur kimdir?

Boluğur, Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro Bölümü’nde bir süre oyunculuk eğitimi aldı. Merve Boluğur, 2006-2007 yılları arasında Feride Kaytan’ın yönettiği o döneme adeta damga vuran ve milyonlar tarafından sevilerek izlenen gençlik dizisi Acemi Cadı’da Ayşegül karakterini canlandırdı.

Bu karakter ile oyunculuk kariyerine adım attı. Ünlü oyuncu Boluğur, yine 2006 yılında Keloğlan Kara Prense Karşı isimli sinema filminde Birgül karakterini canlandırarak ilk sinema filmi deneyimini yaşadı. Başarılı oyunculuk performansı ile dikkat çeken Boluğur, en son 2013 – 2014 yıllarında Muhteşem Yüzyıl dizisinde rol aldı ve Nurbanu Sultan karakterine hayat verdi. Boluğur, 2010 yılında yayınlanan Gossip Girl isimli yabancı dizinin yerli uyarlaması Küçük Sırlar dizisinde Ayşegül Yalçın karakterini canlandırmış ve bu rolü ile çok takdir toplamıştı. Televizyon dizisi ve sinema filmi kariyerinde başarılı bir grafik çizen Merve Boluğur, 2012 yılında Rexona reklamında rol aldı, 2014 yılında ise Maybelline NewYork’un ilk Türk marka yüzü oldu.

Merve Boluğur, 24 Ağustos 2015 yılında ünlü şarkıcı Murat Dalkılıç ile nikah masasına oturdu.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler