Ana SayfaÜnlülerHakan Sabancı eski aşkına geri döndü

İlgili Postlar

Hakan Sabancı eski aşkına geri döndü

Hakan Sabancı eski aşkına geri döndü. Çapkınlık turları ile sık sık haber olan ünlü iş adamı Hakan Sabancı, eski sevgilisi ile barıştı. Eski sevgili listesi hayli kalabalık olan Hakan Sabancı, hangi eski sevgilisi ile barıştı? Hakan Sabancı ve eski aşkı nerede ve nasıl birlikte görüntülendi? Detaylar haberimizde…

Hakan Sabancı’nın Eski Sevgilileri

Hakan Sabancı eski aşkına döndü

Sabancı ailesinin magazin camiasında ismini çapkınlıkları ile duyuran ismi Hakan Sabancı eski aşkına geri döndü. Hakan Sabancı, eski sevgilisi Aslıhan Karalar ile yeniden bir arada. Hakan Sabancı, bir dönem aşk yaşadığı Aslıhan Karalar ile barıştı.

Hakan Sabancı Kimdir?

Hakan Sabancı ve Aslıhan Karalar sabaha kadar eğlendi

Ünlü iş adamı Hakan Sabancı, önceki gece Bebek’teki bir mekanda gerçekleşen özel bir partiye katıldı. Aynı partide, eski sevgilisi Aslıhan Karalar da vardı. Hakan Sabancı ve Aslıhan Karalar, mekanda bir araya gelip sohbet etti ve yakınlaştı. Mekanda sabahın ilk ışıklarına kadar eğlenen Hakan Sabancı ve Aslıhan Karalar,aşklarını yaşamaya devam etme kararı aldı.

Aslıhan Karalar kimdir?

Hakan Sabancı’ya flaş şoku

Hakan Sabancı mekandan bir erkek arkadaşı ile birlikte ayrıldı. İki arkadaş Hakan Sabancı’nı VIP aracına bindiği sırada aracın önüne Aslıhan Karalar’ın bir kız arkadaşı geldi. Araca binmek isteyen kız arkadaşı gören Hakan Sabancı şaşkınlık yaşarken, aniden patlayan flaşlar ile neye uğradığını şaşırdı. Hakan Sabancı hemen aracın içine gizlenirken, şoförü Aslıhan Karalar’ın kız arkadaşını araca almadan ilerledi.

Hakan Sabancı eski aşkına
Hakan Sabancı eski aşkına

Yakışıklı Playboy Hakan Sabancı Hayalindeki Kadının Anlattı..

Aslıhan Karalar yan kapıdan çıktı

Aslıhan Karalar bu sırada koşar adım mekanı terk etti ve mekanı yan kapısından terk ederek şoförünün kullandığı araca bindi ve uzaklaştı.

Hakan Sabancı eski aşkına geri döndü.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler