Ana SayfaÜnlülerCem Yılmaz en beğendiği oyuncuyu açıkladı

İlgili Postlar

Cem Yılmaz en beğendiği oyuncuyu açıkladı

Cem Yılmaz en beğendiği oyuncuyu açıkladı. Cem Yılmaz’ın en beğendiği oyuncu kim? Cem Yılmaz hangi usta ismin hayranı? Katıldığı ödül töreninde hangi açıklamaları yaptı? Detaylar haberimizde…

Cem Yılmaz’dan “Herşey Çok Güzel Olacak” Film Açıklaması!

Cem Yılmaz en beğendiği oyuncuyu açıkladı

Cem Yılmaz, Antalya Büyükşehir Belediyesince 55’incisi düzenlenen Uluslararası Antalya Film Festivali’ne katıldı. Sinemada 20’nci yılı nedeni ile ‘Yaşam Boyu Başarı Ödülü’ alan Cem Yılmaz, gecede “Arif V 216”, “Pek Yakında” filminin AKM Aspendos Salonu’ndaki gösteriminin ardından düzenlenen söyleşiye yakın dostu ve aynı zamanda kendisi gibi usta bir oyuncu olan Ozan Güven ile birlikte katıldı.

Cem Yılmaz kimdir?

Cem Yılmaz’ın en beğendiği oyuncu kim?

Cem Yılmaz, katıldığı söyleşide, kendi oynadığı karakter dışında en beğendiği karakter yada oyuncunun Şener Şen’in oynadığı karakterler olduğunu ifade ederek, ” Geçmişimizdeki kahramanda oydu. Yan rol oynadığı filmlerde biz hep Şener abiyi tutardık. Kötü adamı bu kadar eğlenceli oynayabilen az insan vardır. Ufkumuzu açan biridir.” diye konuştu.

Şener Şen Kimdir?

Cem Yılmaz’dan Ozan Güven açıklaması

Cem Yılmaz, Ozan Güven ile 2002’den beri tanışıklıklarının olduğunu ifade ederek, ” 20 yıl önce Ozan Güven’i genç bir oyuncu olarak bir işte gördüm. Parlak olduğunu o zaman görebildim. Benim yapmak istediğim işlere aynı duygularla yapabilen biri. Farklı disiplinlerde işi ciddiyete alan, işi hafiflikle alan bir arkadaşım. 2002 ‘de Gora’da bir araya geldik. İşi sahip çıkış şekli ile çok özel bir aktördür.” diye konuştu.

Ozan Güven kimdir?

Cem’e bu ödül boşuna verilmedi

Ozan Güven, Cem Yılmaz’ın övgülerine karşılık “2002’de Türkiye’de değildim. Cem’le arkadaş olmamın sebeplerinden biri de işini ciddiye alan bir olması ve ortak akıl ile hareket eden biri olması. Ne zaman jön olarak oynamaya kalksam yine 216 yazıyor. Cem’e bu ödül boşuna verilmedi. Sette zor biridir ama film ile ilgili hazır gelirseniz zor değil ama hazır değilseniz çok zor olur. Onun setine hazır gitmek gerekiyor.” dedi.

Her seferinde sıfırdan başlıyoruz

Cem yılmaz, bazı projelerinde teknik ekip bulmakta zorluk çektiğini söyleyerek, “Her seferinde sıfırdan başlıyoruz. Bu da belli kusurlara neden oluyor. Pahalı bir film yaptık ama dünya ortalaması göre pahalı değil. Ama bize göre çok pahalı. Ne kadar ekmek o kadar köfte. Düşük maliyetli film kalitesiz bir film değildir.” dedi.

Cem Yılmaz’ın Ocak ayında vizyona girecek filmleri

Cem Yılmaz, Ocak ayında vizyona girecek filmleri hakkında bilgi vererek,”Ocak ayında Ozan’la filmlerimiz vizyona girecek. İki film bir seansta izleyeceksiniz. Farklı türden filmler “Kaçamak”, “İki arada”. Değişik seyirciyi bir araya getirme gayretindeyiz. Kara komik filmler başlığında. Yoğun bir Cem Yılmaz’a maruz kalacaksınız.” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler