Ana SayfaÜnlülerDemet Akalın'dan flaş açıklama: Sıla'ya o kadar sallamıştım!

İlgili Postlar

Demet Akalın’dan flaş açıklama: Sıla’ya o kadar sallamıştım!

Demet Akalın’dan flaş açıklama: Sıla’ya o kadar sallamıştım! Ünlü şarkıcı Demet Akalın, boşanma sorası sanat camiasındaki dostlarından gördüğü vefayı anlattı. Akalın, kendisine destek olan isimleri anlatırken, ünlü şarkıcı Sıla hakkında flaş bir açıklamada bulundu. Demet Akalın, Sıla hakkında neler dedi? Demet Akalın’a boşanma sürecinde destek olan sanatçı dostları kim oldu? Detaylar haberimizde…

Demet Akalın’a Fatih Ürek’den Destek Geldi!

Demet Akalın’dan flaş açıklama: Sıla’ya o kadar sallamıştım

Altı yıllık eşi Okan Kurt ile geçtiğimiz haftalarda tek celsede boşanan Demet Akalın, boşanma aşamasında ve sonrasında kendisine destek olan sanat camiasından isimlerin kim olduğunu sıraladı. Akalın, konu hakkında yaptığı açıklamada “Bu zor süreçte Sezen Aksu, Gülben Ergen ve Hülya Avşar arayıp moral verdi. Hatta Sıla’ya o kadar sallamıştım, buna rağmen kız bana büyük destek oldu. İlk o yanımdaydı. Şoka girdim. Yıllar önce ailem ile aramı açan İbrahim Tatlıses bile ilgilendi. Allah razı olsun.” diye konuştu.

Demet Akalın kimdir?

Demet Akalın’dan Seren Serengil açıklaması

Seren Serengil ile aralarının bozuk olduğu, boşanma sürecinde kendisine destek olmadığı gerekçesi ile sosyal medya hesabından çıkardığı iddiaları gündeme gelen Demet Akalın, bu konuda ise “Benim Seren’le sorunum olmaz. İlk olarak o beni sosyal medyadan çıkardı.” dedi.

Sıla kimdir?

Ben iyi olursam, kızım da iyi olur

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, geçtiğimiz günlerde boşanma konusunda yaptığı açıklamada “Evime haciz gelen ve boşanan benim. İnsanlar yanımda olmalı. Ben iyi olursam, kızım da iyi olur.” diye konuştu.

Demet Akalın ve Okan Kurt boşanması

Demet Akalın, altı yıl önce hayatını birleştirdiği, Hira ismini verdiği kızını dünyaya getirdiği eşi Okan Kurt ile, geçtiğimiz günlerde boşandı. Akalın’ın evine, Okan Kurt’un ve ailesinin piyasaya olan 150 milyon liranın üzerinde borcu nedeni ile haciz gelmişti. Evindeki eşyalar haciz edilen Demet Akalın, hacizin ertesi günü soluğu adliyede aldı. Beykoz Adliyesi’nde gerçekleşen boşanma davası sadece on dakika sürerken, Demet Akalın ve Okan Kurt çiftinin altı yıllık evliliği tek celsede bitti.

Demet Akalın’dan flaş açıklama: Sıla’ya o kadar sallamıştım!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler