Ana SayfaÜnlülerYıldırım Öcek'in cenaze töreninde duygusal anlar

İlgili Postlar

Yıldırım Öcek’in cenaze töreninde duygusal anlar

Yıldırım Öcek’in cenaze töreninde duygusal anlar yaşandı. Geçtiğimiz günlerde vefat eden usta sanatçı Yıldırım Öcek, dün son yolculuğuna uğurlandı. Yıldırım Öcek’in cenaze töreninde duygusal anlar yaşandı. Sanat camiasından Yıldırım Öcek’e vefasızlık yapıldı mı? Cenaze töreninde neler yaşandı? Yıldırım Öcek’in mezarı nerede? Ailesi neler yaşadı, neler söyledi? Yıldırım Öcek neden hayatını kaybetti? Ölüm nedeni nedir? Detaylar haberimizde…

Yıldırım Öcek Sevenlerini Yasa Boğdu!

Yıldırım Öcek vefat etti

Sanat camiasına yıllarını adamış, oyunculuk sektöründe üstün performansı ile kendine hayran bırakmış, birçok önemli projede boy göstermiş olan usta sanatçı Yıldırım Öcek, geçtiğimiz günlerde tedavi gördüğü hastanede durumunun ağırlaşmasının ardından hayatını kaybetti.

Yıldırım Öcek kimdir?

Yıldırım Öcek son yolculuğuna uğurlandı

Yıldırım Öcek, Kadıköy’deki Söğütlüçeşme Camiİ’nde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı ve Yedikule Mezarlığı’nda defnedildi.

Yıldırım Öcek’e vefasızlık

Yıldırım Öcek’in yakın dostları ve aile üyeleri cenaze törenine katılırken, eşi Vecihe, oğulları Feridun ve Seçkin’in taziyeleri kabul etti. Öcek’in cenaze töreninde sanat camiasından Selahattin Taşdöğen, Ahmet Çevik, Ercan Gezmiş ve Sinan Bengier gibi isimler katıldı. Sanat kariyerinde birçok önemli projede yer almış olan Yıldırım Öcek’e rol arkadaşlarının son görevini yerine getirmemesi, vefasızlık konusunu gündeme getirdi.

Yıldırım Öcek'in cenaze
Yıldırım Öcek’in cenaze

Yıldırım Öcek’in oğlundan açıklama

Yıldırım Öcek’in büyük oğlu Feridun Öcek, babasının vefatı ile ilgili ”Bazı haber sitelerinde babamın mide küçültme ameliyatı olduğu için vefat ettiği haberleri yayınlandı, bu yanlış, babam diyabet tedavisi için bir mide ameliyatı geçirdi, doktorları bu yönde tavsiye etti, ama bazı sorunları vardı sağlık açısından, ihmal ve yanlış bir tedavi söz konusu değildir, ömrü bu kadarmış.” diye konuştu.

Usta sanatçı Yıldırım Öcek’in cenaze töreninde duygusal anlar yaşandı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler