Ana SayfaÜnlülerCan Yaman ve Demet Özdemir aşk mı yaşıyor?

İlgili Postlar

Can Yaman ve Demet Özdemir aşk mı yaşıyor?

Can Yaman ve Demet Özdemir aşk mı yaşıyor?Aynı dizide rol alan ve iki aşık karaktere hayat veren Can Yaman ve Demet Özdemir, aşk mı yaşıyor? Ünlü isimler hakkında gündeme gelen aşk iddialarının aslı var mı? Yoksa, aşklarını gözlerden uzak mı yaşamak istiyorlar? Konu hakkında merak edilen detaylar haberimizde…

Demet Özdemir’den botoks açıklaması

Can Yaman ve Demet Özdemir’den müthiş performans

Her ikisi de dönemin yıldızı parlayan ünlü oyuncularından olan Can Yaman ve Demet Özdemir, şimdilerde ekranların fenomen dizisi Erkenci Kuş isimli dizide baş rolü paylaşıyor. Demet Özdemir ve Can Yaman, dizide sergiledikleri üstün performansları ile dikkat çekerken, özellikle yakınlaşma sahnelerinde sergiledikleri performans kendilerine hayran bırakırken, bir yandan da aralarında aşk olduğu iddialarını gündeme getirdi.

Can Yaman Kimdir?

Can Yaman ve Demet Özdemir aşk mı yaşıyor?

Can Yaman ve Demet Özdemir aşk mı yaşıyor? soruları ayyuka çıkarken, ünlü iki isim yakın markaj altına alındı. Aşk dedikodularına konu olan Demet Özdemir ve Can Yaman iddiaları kesin bir dille reddetse de, dedikoduların ardı arkası kesilmiyor.

Demet Özdemir kimdir?

Demet Özdemir sessiz kaldı

Güzel oyuncu Demet Özdemir, geçtiğimiz günlerde Maslak Esnaf’ta basın mensuplarının objektifine takıldı. Özdemir, güzelliği ile dikkat çekerken, arkadaşları ile birlikte eğlendiği mekandan çıkışta kendisini bekleyen basın mensuplarının sorularını yanıtsız bırakmayı tercih etti.

Demet Özdemir’den Can Yaman sorusuna yanıt

Demet Özdemir, Can Yaman ile aşk yaşadığı hakkında çıkan dedikodular sorulunca, “Arkadaşlar Can ile sadece arkadaşız.” yanıtını verdi. Demet Özdemir, aşk dedikodularını yine yalanladı.

Seçkin Özdemir’den Demet Özdemir’e barışma jesti

Demet Özdemir, geçtiğimiz günlerde aşk yaşadığı kendisi gibi oyuncu olan Seçkin Özdemir ile yollarını ayırmıştı. Seçkin Özdemir’in, Demet Özdemir’in gönlünü almak ve barışmaya ikna etmek için güzel oyuncunun rol aldığı Erkenci Kuş dizisinin setine 100 adet gül gönderdiği iddia edilmişti.

Demet Özdemir, geçtiğimiz günlerde çene botoksu yaptırdığı iddiaları ile gündeme gelmişti. İddiaları kesin bir dille yalanlamış ve kendisi hakkında bu iddiaları gündeme getirenler hakkında gerekli işlemleri yapacağını açıklamıştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler