Ana SayfaKimdirDemet Özdemir kimdir?

İlgili Postlar

Demet Özdemir kimdir?

Seçkin Özdemir ile birlikteliklerini sonlandırarak gündeme gelen güzel oyuncu Demet Özdemir kimdir? Erkenci kuş isimli dizinin güzel yıldızı Demet Özdemir nerede ve ne zaman dünyaya geldi, nasıl ünlü oldu? Demet Özdemir hakkında merak edilenler sizler için bir araya getirdik. İşte Demet Özdemir kimdir haberimizde..


Bugün Doğan Ünlüler

Demet Özdemir nerede doğdu? Demet Özdemir aslen nereli?

Güzel oyuncu Demet Özdemir Kocaeli’nde dünyaya geldi. Demet Özdemir aslen İzmitlidir.

Demet Özdemir şuan kaç yaşında? Demet Özdemir hangi burç?

Yaz dizilerin aranan yüzü Demet Özdemir 26 yaşında ve balık burcudur.

Demet Özdemir Kimdir?

Güzelliği ve başarılı oyunculuk performansı ile dikkat çeken Demet Özdemir, 26 Şubat 1992 tarihinde 3 çocuklu bir ailenin en küçük çocuğu olarak Kocaeli’de dünyaya geldi. Küçük yaşta annesi ve babasının ayrılması ile birlikte annesi ve ablasıyla birlikte İstanbul’a taşındı.

Meslek hayatına adım attığı yıllarda ilk olarak şarkıcı Bengü’nün dans ekibinde yer aldı. Ardından, Efes Kızları kadrosunda Dans etmeye başladı. Sonrasında Mustafa Sandal’ın “Ateş Et ve Unut” isimli klibinde rol aldı.

Demet Özdemir, ilk televizyon deneyimini 2013 yılında Fox Tv’de yayınlanan baş rollerini Esra Ronabar, Murat Han ve Ekin Koç ile paylaştığı Sana Bir Sır Vereceğim adlı dizide “Aylin” karakterini canlandırması ile yaşadı. Sonrasında Kurt Seyit ve Şura dizidende “Alya” karakterini, Tut Sözünü isimli sinema filminde “Demet” karakterini canlandırdı. Bunların ardından Star TV ekranlarında yayınlanan başrolleri Yusuf Çim ile birlikte paylaştığı Çilek Kokusu isimli dizide rol aldı ve “Aslı” karakterini canlandırdı. Demet Özdemir, 2016 yılının Haziran ayından bu yana Fox Tv ekranlarında yayınlanan No:309 isimli dizide rol alıyor ve “Lale” karakterini canlandırdı. Oyuncu yaz ayında ekranlara gelen Erkenci Kuş dizisiyle ekranlarda karşımıza çıkıyor.  Cumartesi akşamların sevilen dizisi  Erkenci kuş, Can Yaman la başrolü paylaşmaktadır.

Demet Özdemir Makyajsız Haliyle Takipçilerini Hayran Bıraktı!

Demet Özdemir Filmleri ve Dizileri 

  • 2013 yılında Sana Bir Sır Vereceğim
  • 2014 yılında Kurt Seyit ve Şura
  • 2014 yılında Kaçak Gelinler
  • 2015 yılında Tut Sözünü
  • 2015 yılında Çilek Kokusu
  • 2017- no:309
  • 2018- Erkenci Kuş
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler