Ana SayfaÜnlülerDemet Özdemir Makyajsız Haliyle Takipçilerini Hayran Bıraktı!

İlgili Postlar

Demet Özdemir Makyajsız Haliyle Takipçilerini Hayran Bıraktı!

Erkenci Kuş dizisiyle milyonlarca kişi tarafından hayranlıkla takip edilen genç oyuncu Demet Özdemir, makyajsız halini sosyal medya hesabı üzerinden takipçileriyle paylaştı. Detaylar Haberimizde..

Can Yaman ve Demet Özdemir aşk mı yaşıyor?

Demet Özdemir Makyajsız Haliyle Takipçilerini Hayran Bıraktı!

Ünlü oyuncu Demet Özdemir, makyajsız fotoğrafındaki sade güzelliğiyle takipçilerini büyüledi ve hayran bıraktı. Ünlü ve başarılı oyuncu Demet Özdemir, Instagram hesabının hikaye bölümünden makyajsız yüzünü takipçileri için açıkyüreklilik ile paylaştı. Sade güzelliğiyle takipçilerinden tam not alan oyuncu Demet Özdemir, takipçilerini adeta kendine büyüledi.

Demet Özdemir kimdir?

 “Makyajsız Bile Bu Kadar Güzel Olmayı Nasıl Başarıyorsunuz.”

Demet Özdemir’in fotoğrafını kendi sosyal medya hesabından paylaşan bir takipçisi, “Makyajsız bile bu kadar güzel olmayı nasıl başarıyorsunuz.” yorumunu yaptı. Başka bir takipçisi ise, “Demet bile ünlü oldu ne desem boş.” yorumunu yaptığı gözlemlendi.

Erkenci Kuş Dizisinin Konusu Nedir ?

Sanem’in, babası Nihat’ın bir bakkal dükkanı vardır. Çocuklar  yaşlardan itibaren her gün çok erken saatlerde nefes darlığı yaşayan babasının yerine bakkalı açmak durumunda kalan Sanem, ablası Lale’nin tam tersi karakterde, doğal, neşeli ve yaşam dolu bir genç kızdır. Sanem, ablasının çalıştığı kadın dergisi Kontes’te eleman arandığını duyunca iş başvusu yapacak ve dizide macera da hemen peşinden başlayacaktır

Derginin patronu olan Aziz beyin Can ve Emre adlı iki oğlu var. Sanem işlerin pek de yolunda gitmediği dergide çalışmaya başladıktan sonra bir anda kendisini ilginç olayların içinde bulur. Can Yaman’ın hayat verdiğiı patronun oğlu Can Divit’le arasında tesadüflerle başlayan yakınlaşma olayların yönünü değiştirecek. Son derece maceracı bir ruha sahip olan Can, şehir hayatının küçük hesaplarından uzak doğayı seven sportmen bir genç adamdır. Bu özellikleri Sanem’le arasında özel bir bağın inşa olmasına sebep olacaktır.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler