Ana SayfaÜnlülerNuri Alço'dan sosyal medya yorumu: Büyük bir tuzak!

İlgili Postlar

Nuri Alço’dan sosyal medya yorumu: Büyük bir tuzak!

Nuri Alço’dan sosyal medya yorumu: Büyük bir tuzak! Usta oyuncu Nuri Alço, konuk olarak katıldığı söyleşi de dikkat çeken açıklamalara imza attı. Alço, sosyal medyaya ve verdiği zararlar konusunda çarpıcı açıklamalarda bulundu. Detaylar haberimizde…

Nuri Alço devreye giriyor! Meleklerin Aşkı 4. bölüm fragmanı yayınlandı!

Nuri Alço’dan açıklamalar

Yıllarını Yeşilçam’a adamış usta oyuncu Nuri Alço, Düzce Üniversitesi Gölyaka Meslek Yüksekokulu İletişim Bölümü öğrencileri tarafından düzenlenen ‘İletişim Ekimi’ programına konuk olarak katıldı. Sanat, magazin ve akademi dünyasından ünlü isimlerin katıldığı söyleşide konuşan Alço, ses getiren açıklamalara imza attı.

Nuri Alço kimdir?

Nuri Alço’dan sosyal medya yorumu: Büyük bir tuzak!

Nuri Alço, son dönemde sosyal medya kullanımının yayılması nedeniyle insanlar arası iletişimin azaldığına dikkat çekerek, “Onlar bir kere büyük bir tuzak. Faydalı olanları var ama kullanım amacına bağlı. Gerçekten bazen tehlikeli hale geliyor. Yolda yürürken, biriyle yemeğe, gazinoya gitseniz yüz yüze bakıp mevzu konuşamıyorsunuz masada. Herkes telefonu ile meşgul oluyor. İşte onu yerinde ve zamanında kullanabilmek çok önemli.” dedi.

Çok güzel bir nesil var, gençlik var

İletişim fakültelerinin önemine de değinen Nuri Alço, “Hükümetin bu fakültelere ayırdığı bir bütçe var. Bunları kullanmaları gerekiyor. Radyo, televizyon ve sinemada bir kamerayı öğrenirken devletin verdiği paralarla küçük çapta, aktörlerle birlikte bir sinema çekilse hem para kazanırlar hem de öğrenciler bire bir çalışarak kamera önü, kamera arkasını öğrenirler. Bu gibi imkanlar var. Onun için bu bütçeleri yerinde değerlendirmek gerekiyor. Kullanmadıkları paraları zaten sene sonunda devir ediyorlar. Tekrar bütçe açılıyor. Bunları çok iyi değerlendirmek lazım. Çok güzel bir nesil var, gençlik var. Yazarlar var. İletişimin her alanında olmamız için daha iyi olması için biz de buralardayız.” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler