Ana SayfaDizilerNuri Alço devreye giriyor! Meleklerin Aşkı 4. bölüm fragmanı yayınlandı!

İlgili Postlar

Nuri Alço devreye giriyor! Meleklerin Aşkı 4. bölüm fragmanı yayınlandı!

Dün akşam 3. bölümü ile yayınlanan Meleklerin Aşkı 4. bölüm fragmanı ile şimdiden konuşuluyor. İşte yeni bölümde yaşanacaklar.

Show TV’nin yeni yaz dizisi Meleklerin Aşkı, dün akşam 3. bölümü ile ekranlara geldi. Yayınlanan son bölümde Yağmur ile Melek arasında oluşan bağ daha da güçlenirken, misafir oyuncu olarak kadroya giren Nuri Alço yeni bölüme damga vurdu. Son bölüm sonrasında yayınlanan Meleklerin Aşkı 4. bölüm fragmanı ile Nuri Alço’nun yeni bölümde de yer aldığı görülürken hikayede Alaçatı’da devam ediyor.

Meleklerin Aşkı oyuncu kadrosu

Meleklerin Aşkı 4. bölüm fragmanı yayınlandı

Meleklerin Aşkı 4. bölüm fragmanı şöyle;

26 Temmuz günü yayınlanacak olan yeni bölümde yaşanacak olaylar ise şöyle;

Yağmur ve Melek arasındaki ilişki giderek aşka dönüşürken ikisi de birbiri ile daha fazla zaman geçirmek için vakit kolluyor. Çekilmez ailesi Alaçatı’da vakit geçirirken, evde kalan çocuklar ise parti ile bu durumu kutluyor. Yağmur ve Melek’in birlikte olmasını isteyen Rukiye, Nuri Alço’dan yardım isterken Nuri Alço tüm işleri berbat ediyor ve işler giderek karışıyor.

Yağmur ve Melek birlikte eğlenirken Necmettin’e yakalanıyor ve Yağmur yeniden Necmettin’in eline düşüyor.

Meleklerin aşkı son bölümde neler oldu?

Dizinin dün akşam yayınlanan son bölümünde ise Rukiye Yağmur ile Melek’i Alaçatı’ya götürüyor. Onların baş başa kalarak birlikte olmasını isteyen Rukiye’nin hesaplarını ise Necmettin bozuyor. Toygan ile birlikte Alaçatı’ya gelen Necmettin Melek ile Toygan’ın aşk yaşamasını istiyor. Bu durumun farkında olan Yağmur ise türlü oyunlarla Toygan’ı zor duruma düşürüyor. Dizinin son sahnelerine doğru kumsalda birlikte oturan Yağmur ve Melek birbirine yakınlaşıyor. Melek’e aşkını itiraf etmek üzere olan Yağmur, Yonca’dan gelen haber ile birlikte gözyaşlarını tutamayarak ağlıyor ve annesinin bulunduğunu öğreniyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler