Ana SayfaDizilerMeleklerin Aşkı Dizi Oyuncu Kadrosu...

İlgili Postlar

Meleklerin Aşkı Dizi Oyuncu Kadrosu…

Süreç Film, Klavye Delikanlıları ve Yeni Gelin’den sonra Ersoy Güler’in yazıp yöneteceği yeni dizisinin cast çalışmalarına başladı. Ekrana gelen Yeni Gelin’in yapımcısı Süreç Film yine Show TV için dizi çekmeye hazırlanıyor. ”Meleklerin Aşkı” adlı yeni bir dizinin hazırlığına başlayan Süreç Film’in yeni projesini Ersoy Güler yazıp yönetecek. Bir aşk komedisini ekrana taşıyacak olan Süreç Film’in yeni dizisi Meleklerin aşkı yakında Show TV ekranında yer alacak…

Meleklerin Aşkı Fragmanı:

Meleklerin Aşkı Konusu

Yağmur bebek iken annesi tarafından huzur evine bırakılan merhametli, zeki ve sevgi dolu genç bir adam iken, huzur evinde daha ilk gördüğü anda aşık olduğu Melek’in aşk dolu hikayesi anlatılacak. Melek, Yağmur’un aksine inatçı, adaletli ve tüm hayatını doğaya adamış genç bir kızdır. Bu ikiliyi bir araya getirecek kişi ise Melek’in annesi Rukiye hanımdır.

Meleklerin Aşkı Dizi Oyuncu Kadrosu

Berkay Hardal (Yağmur Duru)

1996 yılında İstanbul’da doğan genç oyuncu ilk televizyon deneyimini İstanbullu Gelin dizisindeki Murat karakteri ile başlamıştır. Menajer Müzeyyen Karakan’ın İnstagram’dan bulup keşvettiği oyuncuyu sektöre kazandırmıştır.

Berkay Hardal Kimdir?

Gülper Özdemir (Melek Saymaz)

18 Kasım 1990 doğumlu genç oyuncu eğitimini ABD Truman State Universyt’de almıştır. Genç oyuncu en son Tutsak isimli dizide Elif karakterine hayat vermişti. Ayrıca 2016 yılında başrollerini Seda Bakan, Mustafa Üstündağ ve Kadir Doğulu’nun paylaştığı Bana Sevmeyi Anlat dizisiyle profesyonel oyunculuk hayatına adım atmıştır.

Gülper Özdemir Kimdir?

Oya Başar (Rukiye İnançlı)

Usta oyuncu 11 Şubat 1956 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Başarılı oyuncu Olacak O Kadar isimli komedi programıyla tanınmıştır.

 

Oya Başar Kimdir?

Toygan Avanoğlu (Necmettin)

24 Eylül 1979 İzmir doğumlu oyuncu kısa süreli oyunculuk eğitimi aldıktan sonra profesyonel oyunculuk hayatına 2009 yılında Kanal-i-zasyon adlı sinema filmiyle başlangıç yapmıştır. Deneyimli oyuncu akabinde ise Düşman Kardeşler, Kedi Özledi, Güzel Köylü, Hanım Köylü, Hayati Tehlike, Babası, Deli Aşk, Ayla ve Yol Arkadaşım gibi projelerde rol almıştır.

Toygan Avanoğlu Kimdir?

Serkan Kuru (Teoman Acar)

18 Haziran 1978 Bursa doğumlu oyuncu Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde kısa dönem Tiyatro eğitimi almıştır. Beşinci Boyut, Kaşıkçı Güzeli, Kalpsiz Adam, Kollama, Elde Var Hayat, Tövbeler Tövbesi, Kara Para Aşk, Nizama Adanmış Ruhlar ve Kertenkele gibi dizi projelerinde rol almıştır. En son ise Bahtiyar Ölmez dizisinde Fuat karakterine hayat vermiştir.

Serkan Kuru Kimdir?

Alihan Aracı (Sercan Alagöz)

27 Yaşında olan genç oyuncu daha önce Babam İçin, Aşk ve Ceza, Kalbim Seni Seçti gibi dizilerde rol almıştır. Boy : 170 Kilo : 63 Ayakkabı : 41 Saç Rengi: Kumral Göz Rengi: Kahve Başarılı oyuncu en son ise Hayat Bazen Tatlıdır dizisinde Loçko karakterine hayat vermiştir.

Alihan Aracı Kimdir?

Didem Balçın ( Melike Çekilmez)

Güzel ve başarılı oyuncu 18 Mayıs 1982 yılında Ankara’da dünyaya gelmiştir. İlk televizyon dizisi olan ve başrollerinde Haluk Bilginer ile Sumru Yavrucuk’un yer aldığı Sevgili Dünürüm isimli dizide rol almıştır. Çakallarla Dans film serisiyle tanınan başarılı oyuncu en sın diriliş Ertuğrul dizisinde Selcan Hatun karakterine hayat vermiştir.

Didem Balçın Kimdir?

Özlem Mahmutoğlu (Mehtap Kurt)

Özlem Mahmutoğlu İstanbul’da doğmuştur. 23 yaşında olan genç oyuncu, küçük yaşlardan itibaren oyunculuğa çok ciddi anlamda meraklı olduğundan dolayı tahsilini de bu alan üzerine yapma konusunda ilerleyen süreç içerisinde çeşitli girişimlerde bulunmuştur.

Başarılı geçen bir eğitim hayatının ardından Haliç Üniversitesi Tiyatro Bölümü’nü kazanarak buradan herhangi bir kayıp sene vermeden başarılı bir şekilde mezun olmuştur. Mezuniyetinin ardından oyunculuk yeteneklerini çok daha ileriye götürebilmek adına Müjdat Gezen Sanat Merkezi’ne girerek buradan da eğitim alarak profesyonel hale gelmiştir. Oyuncu düzenli olarak spor yapıyor.

Özlem Mahmutoğlu Kimdir?

Rümaysa Arslan

2018 yılında ilk profesyonel oyunculuk deneyimini Show Tv ekranlarında yayınlanması planlanan Meleklerin Aşkı dizisi ile gerçekleştiren Rümeysa Arslan, dizide Deniz Cengiz karakterini canlandıracaktır.

Rümaysa Arslan Kimdir?

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler