Ana SayfaDizilerAlp Navruz'un yeni partneri kim olacak?

İlgili Postlar

Alp Navruz’un yeni partneri kim olacak?

Fazilet Hanım ve Kızları dizisinin başrol oyuncularından birisi olan Alp Navruz gösterdiği performans sonrasında büyük beğeni topladı. Oyuncu şimdi ise yeni partneri ile hazırlıklara başlamış durumda.

Türkiye’de iki sezon ekranların en sevilen dizilerinden birisi olan Fazilet Hanım ve Kızları dizisinde Sinan Egemen rolüyle izleyicilerin karşısına çıkan Alp Navruz, göstermiş olduğu performans ile kısa sürede kendisini beğendirdi. İzleyenlerin büyük bir beğeni ile takip ettiği oyuncu, dizinin final yapmasının ardından başka bir projeyle izleyenlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Alina Boz yaza fit girecek!

Alp Navruz’un yeni partneri ve projesi belli oldu!

Alp Navruz’un yeni yayın döneminde TRT 1 ekranlarında yer alacağı öğrenildi. Elimi Bırakma adlı diziyle birlikte yeniden sevenlerine ekranlardan ulaşacak olan Alp Navruz’un dizideki partnerinin kim olacağı da belli oldu.

İki sezon süren ‘Fazilet Hanım ve Kızları’ dizisinde ‘Sinan Egemen’ karakterine hayat veren Alp Navruz, son dönemin yükselen yıldızları arasında yer alıyor.

Sadullah Celen tarafından yönetmenliğin üstlenildiği dizide, afiş çalışmaları tamamlandı. Dizide cenk Çelen rolüyle bu sefer kamera karşısına geçecek olan Alp Navruz, başrolü Alina Boz ile paylaşacak. Yapılan son açıklamalarda yeni dizinin önümüzdeki günlerde ilk çekime başlayacağı belirtilirken Alp Navruz ile Alina Boz’un uyumunun nasıl olacağı şimdiden merak edilmeye başlandı.

Elimi Bırakma dizisinin konusu ne?

Daha çok aile bağlarının ön planda tutulacağı dizide zengin bir ailenin Amerika’da okuyan oğlunun başından geçenler anlatılacak. Yer yer aşk, yer yer aile üyeleri arasındaki ilişkilerin konu olacağı dizi TRT 1’de haftalık olarak yayınlanacak.

Alp Navruz kimdir?

Alina Boz kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler