Ana SayfaKimdirAlp Navruz Kimdir?

İlgili Postlar

Alp Navruz Kimdir?

Oyuncu ve model Alp Navruz kimdir? “Fazilet Hanım ve Kızları” dizisinde “Sinan Egemen” rolünü canlandıran ve genç kızların yeni gözdesi olan oyuncu Alp Navruz kimdir? Daha öncesinde; Aşk Laftan Anlamaz ve Arkadaşlar İyidir dizilerinde roller alan Alp Navruz kimdir? Alp Navruz kaç yaşındadır? Nerelidir? Sevgilisi var mı? İşte; yakışıklı oyuncu ile ilgili merak edilenler…

Alp Navruz; 15 Ocak 1990 yılında, İstanbul’da doğmuştur. Yakışıklı oyuncu Navruz; 1.85cm boyunda, 80 kilo, kahverengi gözlü ve Oğlak burcudur. Oyuncu Başak Parlak ile sevgilidir. Yıldız Teknik Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümünden mezundur. Bu yüzden kelimelerle arası gayet iyidir.

Oyunculuğa ilk kez, ilkokul yıllarında kendi yazdığı bir tiyatro oyununda oynayarak adım atmıştır. Kariyerine modellik yaparak başlayan Navruz; Altan Erkekli ve Cihan Ünal gibi usta isimlerden oyunculuk dersleri almıştır.

İlk kez, 2015 yılında “Ceberrut” adlı sinema filmiyle kameralar karşısına geçen Navruz, sonraki yıl “Arkadaşlar İyidir” adlı dizi film ile TV oyunculuğu kariyerine başlamıştır. 2017 yılının mart ayında, Star TV’de yayınlanmaya başlayan “Fazilet Hanım ve Kızları” dizisindeki “Sinan Egemen” rolüyle popülerlik kazanmıştır.

Alp Navruz Kimdir?

Modellik ve oyunculuğun yanı sıra yazı yazmayı çok seven Alp Navruz, yaklaşık 10 yıldır şiir yazmaktadır. Şiir dışında şarkı sözü yazarlığı ve öykü denemeleri olmuştur. Şiir kitabı çıkarmak ve senaryo yazarlığı yapmak yakışıklı oyuncunun hayalleri arasında yer almaktadır. Ayrıca; film izlemeyi, yerli ve yabancı dizileri takip etmeyi, kitap okumayı çok sevmektedir. Yüzme ve okçuluk sporlarıyla da ilgilenmektedir.

Birisi kız, diğeri erkek iki kardeşi bulunan Alp Navruz; kendisini biraz kıskanç ve otoriter bir abi olarak tanımlıyor. Sevmekle kıskanmayı aynı tarafta gören birisidir.

Fazilet Hanım ve Kızları dizisindeki “Sinan” rolüne tam zıt bir karakterde olduğunu ifade eden Navruz; mütevazı ve dış görünüşe çok fazla anlam yüklemeyen birisi olduğunu söylüyor. Hatta; yaşadığı olaylardan bile etkilenen, hayatına yansıtan ve içine kapanan bir yapısı olduğunu dile getiriyor. Aşkta dürüstlüğe çok önem vermektedir. Hayatında birisi varsa başkalarıyla ilgilenmeyen sadık birisi olduğunu ifade ediyor.

Alp Navruz; sosyal medyada ve özellikle de instagramda paylaştığı fotoğraflarıyla büyük beğeni almaktadır ve binlerce takipçisi bulunmaktadır.

Alp Navruz Çalışmaları



Bugün Doğan Ünlüler

Rol Aldığı Dizi Filmler

  • Fazilet Hanım ve Kızları (2017-2018-Sinan Egemen)
  •  Aşk Laftan Anlamaz (2016-2017)
  • Arkadaşlar İyidir (2016-Berke)

Rol Aldığı Sinema Filmleri

  • Ceberrut (2015-Mert)

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler