Ana SayfaDizilerÖzcan Deniz İstanbullu Gelin'den ayrıldı mı? Sonunda açıklama yaptı!

İlgili Postlar

Özcan Deniz İstanbullu Gelin’den ayrıldı mı? Sonunda açıklama yaptı!

İstanbullu Gelin dizisinde Faruk muamması çözüme kavuştu. Diziden ayrılacağı iddia edilen Özcan Deniz, sonunda bir açıklama yayınladı. Özcan Deniz İstanbullu Gelin dizisinden ayrılıyor mu? Detaylar haberimizde…

İstanbullu Gelin final bölümünde ne oldu?

Özcan Deniz İstanbullu Gelin’den ayrılıyor mu?

Cuma günü sezon finali ile yaz tatiline giren İstanbullu Gelin dizisinde Faruk karakteri ile rol alan başrol oyuncusu Özcan Deniz’in, diziden ayrılacağı iddia edildi. Özel hayatında eşi Feyza Deniz’den bir oğlu dünyaya gelen Özcan Deniz’in, İstanbullu Gelin dizisinden ayrılacağı iddia edildi.

İstanbullu Gelin Oyuncu Kadrosu

Özcan Deniz’den İstanbullu Gelin açıklaması

İstanbullu Gelin tutkunları Faruk karakterine hayat veren Özcan Deniz’in diziden ayrılacağı iddiaları ile panik yaşamaya başlayınca, Özcan Deniz bir açıklama yayınladı.

Özcan Deniz kimdir?

Faruk Boran ben biraz dinleneceğim

Sosyal medya hesabından iddialar hakkında bir açıklama yayınlayan Özcan Deniz, paylaşımında “Evet Faruk Boran ben biraz dinleneceğim. Dertlerinle uğraşmak bitirdi beni yeminle. Sen de çok şaapma bırak dağınık kalsın. Su akar yolunu bulur. Üç aya kalmaz görüşürüz.” şeklinde ifadelere yer verdi.

10 Haziran 2018 Reyting Sonuçları Açıklandı! Zirvenin Sahibi Survivor Mı? Çocuklar Duymasın Mı? Savaşçı Mı? İşte detaylar…

Ünlü oyuncu Özcan Deniz, İstanbullu Gelin dizisinde Faruk Boran karakterine hayat veriyor. Özcan Deniz, geçtiğimiz haftalarda eşi Feyza Deniz ile olan evliliğinden Kuzey ismini verdikleri oğlunun dünyaya gelişinin mutluluğunu yaşadı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler