Ana SayfaÜnlülerİstanbullu Gelin final bölümünde ne oldu?

İlgili Postlar

İstanbullu Gelin final bölümünde ne oldu?

İstanbullu Gelin final bölümü ile Cuma akşamı ekranlara geldi. İstanbullu Gelin final bölümünde oldukça farklı olaylar gelişti.

Türkiye’nin en çok sevilen dizilerinden birisi olan İstanbullu Gelin final bölümü ile sezona ara verdi. 53. bölümü yayınlanan dizi, son bölüm itibari ile kritik bir noktada sonlanırken İstanbullu Gelin final bölümü ile birlikte izleyenlere ters köşe yaptı.

İstanbullu Gelin reytingte nasıldı?

İstanbullu Gelin final bölümü duygusal geçti

İstanbullu Gelin final bölümünde duygusal anlar ağırlıktaydı. Özellikle Süreyya’nın kanama yaşaması ve Adem’in hayatıyla yüzleşmesi en dikkat çeken bölümler arasındaydı. İstanbullu Gelin final bölümünde yaşananlar şöyle;

Fikret’in tutuklanması ile birlikte hisseleri sert bir düşüş yaşayan Boranlar konağı satmak zorunda kaldı.

Süreyya yaşanan olaylara karşı dayanamazken kanama yaşadı. Erken doğuma alınan Süreyya, günlerden beri düşük yapacağı konuşulmasına rağmen sağlıklı bir doğum gerçekleştirdi ve yıllar sonra çocuk sahibi oldu. Süreyya’nın bu anları izleyenlerin gözyaşlarını tutamadığı bölümler oldu. Yeni doğan bebeğin adı ise Yaz oldu.

Adem’in hisselerini kendine satmasından şüphelenen İpek ise yaşananların arkasında Adem’in olduğunu ortaya çıkardı. Bu durumu aile üyeleri ile paylaşan İpek, tüm yaşananların aydınlanmasını sağladı.

Bu haberi alan Faruk ise baba olacağını yeni öğrenen Adem ve Dilara’nın evine giderek Adem ile yüzleşti. Faruk Adem’e karşı yaptığı konuşmada Adem’in aile kurmanın ve sevginin ne demek olduğunu bilmediğini söyleyerek ağrı bir konuşma yaptı. Adem bu konuşma sonrasında hayatının şokunu yaşarken, Dilara bu öğrendiklerinden sonar onu terk etti.

Adem’le yaptığı konuşma sonrasında Fikret’in Adem sayesinde dışarı çıkmasını sağlayan Faruk, tüm ailesini yanına aldı. Deniz kıyısında mutlu bir sofrada görüntülenen aile, her şeye rağmen birlikte mutlu olacağının sinyalini verdi. Adem ise satın aldığı konak içerisinde tek başına görüntülendi.

İstanbullu Gelin final bölümü de bu karelerle sonlandı.

İstanbullu Gelin oyuncu kadrosunda kimler var?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler