Ana SayfaDizilerUfak Tefek Cinayetler final bölümünde başrol limonata bardağının oldu!

İlgili Postlar

Ufak Tefek Cinayetler final bölümünde başrol limonata bardağının oldu!

Geçtiğimiz hafta itibari ile Ufak Tefek Cinayetler final yaparken final bölümünde en çok dikkat çeken ayrıntılardan birisi de limonata bardağı oldu.

Son dönemlerde farklı konusu ile dikkat çeken dizilerden birisi olan Ufak Tefek Cinayetler final bölümü ile birlikte ekranlara ara verdi. Önümüzdeki sezon itibari ile yeniden ekranlarda yayınlanacak olan dizide, final bölümü oldukça kritik bir noktada bitti. Sezon başından itibaren dizide kimin öldürüldüğü ve kim tarafından cinayetin işlendiği merak edilirken bu soruların bir kısmı yanıt buldu. Dizide Edip ile Elif yaşamını yitirdi. Fakat bu anlar ekrana gelirken en çok dikkat çeken detay, Elif’in ölümüne sebep olan limonata bardağıydı.

Ufak Tefek Cinayetler finak bölümünde neler oldu?

Limonatayı elif içti!

Burcu, Arzu’yu öldürmek ve hedeflerine ulaşmak isteyerek bir plan yapmıştı. Arzu’yu zehirli bir limonata ile öldürmeyi planlayan Burcu, limonatayı yaptı. Fakat yaşanan karışıklık sonrasında limonata bardağı tüm parti boyunca elden ele dolaştı. Zehri kimin içeceği merak edilirken bardaktaki limonatayı içen isim Elif oldu.

Dizide yaşanan bu olaylarla ilgili farklı bir değerlendirme yapan Oya Doğan ise dizideki bazı küçük detaylara dikkat çekti. “Başrol limonata bardağınındı” başlılığı ile dizi değerlendirmesini yapan yazar, dizinin final bölümünde çok fazla mantık hatasının yapıldığını söyledi. Doğan, limonata bardağı ile ilgili “Yüzlerce bardağın olduğu, onlarca garsonun hizmet ettiği sosyete partisinde bir limonata bardağı tüm başrol oyuncularına çelme takıp beni kim içecek sorusuyla izleyiciyi dakikalarca meşgul etti. Sonunda da Elif’i kurban seçti. Arzu Burcu’yu törpüledi kimse duymadı, Arzu topuklu ayakkabısının tekini camı kırarak dışarı attı, kimse duymadı.” dedi.

“Ne var ne yoksa kırılıyor ama bir kişi bile duymuyor. Sonunda da Edip ölüyor. Hop yeni sezon tanıtımı… Bu kez katil kim sorusunu soracağını açıklıyor dizi. Biz de sezon finalinden tatmin olmamış izleyici olarak koca bir baş ağrısıyla, 32 hafta ekran karşısında kaldığımıza yanarak kanal değiştiriyoruz.” diyerek sözlerine devam eden köşe yazarı, diziye farklı bir açıdan eleştiri getirmiş durumda. Bir sezon boyunca katilin ve maktulun kim olduğunu merak ederek diziyi takip eden izleyiciler, gelecek sezonda ise bu sefer katilin kim olduğunu öğrenmekle zaman geçirecek.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler