Ana SayfaDizilerUfak Tefek Cinayetler sezon finali! Beklenen cinayet işlendi. Kimler öldü?

İlgili Postlar

Ufak Tefek Cinayetler sezon finali! Beklenen cinayet işlendi. Kimler öldü?

Sezonun ve Star Tv’in en iddialı yapımlarından biri olan Ufak Tefek Cinayetler, bu akşam 32. bölümüyle bu sezon son kez sezon finaliyle ekranlardaki yerini aldı. Star TV’nin salı akşamlarına damga vuran dizisi Ufak Tefek Cinayetler 32. ve final bölümünde ilk cinayet işlendi. Peki Ufak Tefek Cinayetler sezon finali ile kimler öldü?

Ufak Tefek Cinayetler Dizisi Sezon Finali İçin 2 Yeni Fragman Yayınlandı! Tüm Kartlar Açılıyor…

Ufak Tefek Cinayetler sezon finali beklenen cinayet bu değil!

Parti başladı ve davetliler eskiden Merve’nin olan ama şimdilerde doktor Oya’nın olan o meşhur malikanedeki yerlerini aldı. Bu merakla beklenen yaza merhaba partisinde alışılagelmişin dışında sadece güzel müzik vardı. Renkli geçmesi beklenen yaza merhaba partisinde keyifli ortamdan ve lezzetli atıştırmalıklardan eser yoktu. Bu parti aslında kanlı hesaplaşmalar, can yakan acı yüzleşmeler ve cinayete doğru yol alan bir kavga da vardı! Merakla beklenen yaza merhaba partisinde ilk korkunç cinayete resmen işlendi! Bazı cinayet planları anlık gelişmeler ile bozuldu ama daha bir cinayet planı bozulur bozulmaz yeni planlar kuruldu. Cinayet anına doğru gelindikçe ortalık iyice karıştı.

Ufak Tefek Cinayetler nerede çekiliyor? Sarmaşık sitesi nerede?

Ufak Tefek Cinayetler’de ilk cinayete kurban giden kişi Doktor Elif oldu… Asıl cinayet planındaki elden ele dolaşan zehirli limonatayı içen doktor Elif araba kullanırken fenalaşıp denize uçtu.

Sezin Akbaşoğulları Kimdir?

Ufak Tefek Cinayetler final cinayeti

Ufak Tefek Cinayetler Oyuncuları

Herkes sezon boyu beklenen cinayetin doktor Elif’in öldürülmesi olduğunu düşünürken, Sezin Akbaşoğulları‘nın canlandırdığı Doktor Elif’in öldürülmesinden sonra sezon finalinin ikinci cinayeti de işlendi ve bu kez de Edip öldürüldü. Bu cinayetler ile birlikte Sezin Akbaşoğulları ve  Selim Bayraktar sezon finalinde diziden ayrılmış oldu.

Selim Bayraktar Kimdir?

Ufak Tefek Cinayetler sezon finali iki cinayet ile sonlanırken izleyicilerin aklındaki sorular cinayetleri kimlerin işlediğiydi…

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler