Ana SayfaDizilerUfak Tefek Cinayetler nerede çekiliyor? Sarmaşık sitesi nerede?

İlgili Postlar

Ufak Tefek Cinayetler nerede çekiliyor? Sarmaşık sitesi nerede?

Bu sezonun en dikkat çeken dizilerinden birisi olan Ufak Tefek Cinayetler nerede çekiliyor? Sarmaşık sitesi nerede?

Star TV’de yayınlanmaya başladıktan sonra ekranların en çok gizem uyandıran ve merak ettiren dizilerinden birisi olan Ufak Tefek Cinayetler, olayın geçtiği bölge olarak Sarmaşık sitesiyle de popüler durumda. Dizideki kurguya göre lüks bir hayatın yaşandığı Sarmaşık sitesinde, tüm imkanlar olduğu gibi zengin kesimin kaldığı yer olarak gösterilen Sarmaşık’ta evler çok pahalı ve aynı zamanda isteyen herkes de buraya yerleşemiyor.

Ünlü oyuncu Ufak Tefek Cinayetler dizisine veda etti

Ufak Tefek Cinayetler dizisi nerede çekiliyor?

Ufak Tefek Cinayetler dizisi ile ilgili yapılan araştırmalara göre dizinini çekim bölgesi İstanbul. Eyüp ilçesinde yapılan çekimler, bölüm bölüm İstanbul’un diğer bölgelerinde de yapılabiliyor.

Ufak Tefek Cinayetler Sarmaşık sitesi nerede?

Sarmaşık Sitesi, Eyüp ilçesine bağlı Göktürk Mahallesi’nde villaların bulunduğu bölgede yerde. Kemer Country olarak adlandırılan bölgede, dizide gösterildiği gibi geniş imkanlar bulunuyor. Havuzlu ve geniş bahçeleri olan villaların bulunduğu bölge, dizi ile birlikte çok daha popüler duruma gelmiş durumda. Bölgede site site farklı bölgeler bulunurken en pahalı bölgelerden birisi Sarmaşık sitesi.  Bölge dahilinde ise cafe, kuaför, binicilik okulu gibi yerler de var. Gelen bilgilere göre sitenin bedeli ise 33 milyon TL. Dizideki özellikleri ile çok benzeyen sitenin dizi ile birlikte değerinin de artması bekleniyor.

Ufak Tefek Cinayetler oyuncu kadrosunda kimler var?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler