Ana SayfaDizilerYaparsın Aşkım'da yarışmacı İlker Ayrık'ı ısırdı!

İlgili Postlar

Yaparsın Aşkım’da yarışmacı İlker Ayrık’ı ısırdı!

Fox TV’de yayınlanan Yaparsın Aşkım yarışmasının sunucusu İlker Ayrık, bir yarışmacı nedeniyle yarışmada oldukça zor anlar yaşadı. İşte detaylar.

Ekranların sevilen isimlerinden birisi olan İlker Ayrık, yeni dönemde Fox TV’de yayınlanan Yaparsın Aşkım adlı yarışma programını sunuyor. Bir önceki programıyla benzer formatta olan yeni yarışmasında yeniden çiftleri zorlu yarışlarda birbiriyle mücadele ettiren ünlü sunucu, son bölümde bir yarışmacının hareketleri nedeniyle zor bir program geçirdi.

İlker Ayrık’tan kadın erkek ilişkilerine dair…

Yarışmacı ile İlker Ayrık’ın hareketleri programın önüne geçti. Yarışmada yer alan Erdoğan isimli bir yarışmacı, sevincini sürekli İlker Ayrık ile paylaşmak istedi.

Burnunu öptü, kulağını ısırdı

Yarışmacı sevincini paylaşırken hızını alamadı. İlk önce İlker Ayrık’ı burnundan öpen yarışmacı daha sonrasında ise sunucun kulağını ısırdı. Sonraki anlarda ise İlker Ayrık’ın kucağına atlayan yarışmacı, sunucu ile birlikte yerlerde yuvarlandı. İkilinin bu anları sosyal medyanın da gündeminde yer alırken kimse yarışma programındaki bu karelere anlam veremedi.

İşte o anlardan kareler;

İlker Ayrık kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler