Ana SayfaÜnlülerİlker Ayrık “Kadın-Erkek İlişkileri Konusunda Geliştim”

İlgili Postlar

İlker Ayrık “Kadın-Erkek İlişkileri Konusunda Geliştim”

Dizi, sinema filmi, program ve tiyatro ile sevenlerinin karşısına çıkan İlker Ayrık, hayatı ile ilgili özel bir röportaj gerçekleştirdi. Özellikle aşk ilişkilerine dair yaptığı açıklamalarıyla dikkat çeken ünlü oyuncu, “Kadın erkek ilişkileri konusunda geliştim” dedi.

Yeni tiyatro projesi ile yeniden sahnelere dönen İlker Ayrık, röportajında daha çok bu projeye yer verirken, 7 Kocalı Hürmüz oyununda izleyenlerin çok eski tanıdık bir dostu görür gibi olduğunu ev bu bakımdan oyunun, izleyenler tarafından çok beğenildiği ifade edildi. Müjdat Gezen tarafından yönetilen tiyatro oyununda İlker Ayrık; Birce Akalay, Yonca Evcimik, Ercan Bostancıoğlu, Suzan Kardeş gibi oyuncularla sahneyi paylaşıyor.

“Son Gücüme Kadar Çalışacağım “

Sahnede ve diğer projelerde yer almaya devam edeceğini söyleyen İlker Ayrık, üretken bir insan olduğunu ve bu durumun kendisini mutlu ettiğini ifade etti. Müjdat Gezen ile iyi bir ilişki içerisinde olan ve bu kapsamda kendini sürekli geliştiren İlker Ayrık, Müjdat Gezen Kültür Merkezi’nde eğitmenlik yapıyor. Bu sayede genç yeteneklerle de bir arada olma fırsatı elde eden oyuncu, genç oyuncu kadrosuyla ekranlarda bir proje yapmayı hedeflediklerini de duyurdu.

Yeni Yarışmayı Anlattı

Tiyatro oyunu sonrasında ekranlarda yeni başlatan çift yarışma programını da anlatan Ayrık, kadın erkek ilişkisi üzerine çok önemli bir yapımın ekranlara geldiğini ve program ile birlikte erkek kadın ilişkilerinde önemli bir aşama kaydettiğini söyledi.  Kadın ve erkek ilişkilerinin çok zorlu ve karışık olduğunu belirten Ayrık, yarışmanın bu konuda çok önemli bir yere sahip olduğunu söyledi.

Çakallarla Dans 5 Geliyor

Türkiye’nin önemli dizi projelerinden birisi olan Çakallarla Dans hakkında merak edilenleri de yanıtlayan oyuncu, dizinin 5. Filminin de geleceğini ve planlara göre 2018 yılı itibari ile filmin beyaz perdede oynamaya başlayacağını duyurdu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler