Ana SayfaDizilerÜnlü oyuncu Ufak Tefek Cinayetler'e veda etti

İlgili Postlar

Ünlü oyuncu Ufak Tefek Cinayetler’e veda etti

Finale adım adım yaklaşılan Ufak Tefek Cinayetler’de bir ayrılık yaşandı. Dizide Avukat olarak tanınan Sitare diziye veda etti.

Ufak Tefek Cinayetler bu sezon başladığı yayın hayatına gelecek sezon da devam edecek. Önümüzdeki haftalarda yayınlanacak final bölümü ile birlikte ara tatile girecek olan dizide, cinayet sırrının çözülmesi sonrasında dizideki ilişkilerin nasıl devam edeceği oldukça merak edilirken dizideki bir ayrılık dikkat çekti.

Ufak Tefek Cinayetler’de Serhan ile fena dalga geçtiler!

Ufak Tefek Cinayetler’de avukat artık olmayacak

Ufak Tefek Cinayetler’de Avukat Sitare rolüyle izleyici karşısına çıkan Özlem Tokaslan diziden ayrıldı. Konuyla ilgili alınan bilgilere göre oyuncunun yeni dizi için böyle bir karar aldığı ve diziden ayrıldığı belirtildi. Yaz döneminde ekranlara gelecek Erkenci Kuş dizisinin kadrosunda yer alan oyuncu, başlayacak çekimler nedeniyle ayrılma kararı alırken konuyla ilgili sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı mesaj ile diziye veda etti. Oyuncu ayrılık konusunda şöyle dedi;

“Evet.. Sevgili Avukat Hanım ile vedalaşma vakti.. Çok sevdim ve o kadar keyif ile çalıştım ki.. Ne mutlu bana.. Tüm Ufak Tefek Cinayetler ekibine, Ay Yapım, Meriç Acemi, Tülin Özen, Aslıhan Gürbüz, Mert Fırat, Deniz Yorulmazer ve Ali Bilgin’e çok teşekkür ederim.. Unutulmaz bir hikaye oldu benim için.. Elveda avukat hanım..”

Oyuncu 5. bölüm itibari ile dizi kadrosuna dahil olmuştu.

Ufak Tefek Cinayetler oyuncu kadrosunda kimler var?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler