Ana SayfaDizilerSurvivor'da Adem Turabi kavgasının TV'de yayınlanmayan görüntüleri! Adem kameramana da hareket yaptı!

İlgili Postlar

Survivor’da Adem Turabi kavgasının TV’de yayınlanmayan görüntüleri! Adem kameramana da hareket yaptı!

Survivor 2018’in son bölümünde sembol oyunu finalinden sonra Adem ve Turabi arasında yaşanan kavganın televizyonda ekrana gelmeyen görüntüleri yayınlandı. Hepsi ve daha fazlası haberimizde…

28 Mayıs Reyting Sonuçları Açıklandı! Peki Zirvede Kim Yerini Aldı? Yasak Elma Mı? Söz Mü? Çukur Mu? Yoksa Survivor Yarışması Mı?

Adem ve Turabi Ceza Aldı Mı?

Küfürlerin ve tehditlerin havada uçuştuğu kavga sırasında Adem’in kameramana da hareket yaptığı ve üzerine yürüdüğü ortaya çıktı. Acun Ilıcalı ise Adem’i sert şekilde uyardı ve ‘Yaptığın hareket bize yapıldı’ dedi. Turabi Adem kavgasında aslında neler yaşandı? Büyük kavganın ardından Adem ve Turabi ceza aldı mı? İşte detaylar…

Acun Ilıcalı Kimdir?

Survivor’da Ekrana Yansımayan Görüntüler…

Survivor programında gerilimli anlar yaşandı. Acun Ilıcalı araya girerek durumu zor sakinleştirdi. Acun ılıcalı durum karşısında resmen çıldırdı. Gerilimin arttığı anlarda ise araya Esat Yontunç girdi ve ikiliyi ayırmaya çalıştığı. Küfür ve tehditlerin havada uçuştuğu kavgada yaşananların tamamı ise televizyonculuk kuralları nedeniyle ekrana yansımadı. Eleme konseyine İstanbul’dan bağlanan Acun Ilıcalı, kavgada yaşanan olayları açıkladı. Adem’in çekim yapan kameramana da hareket yaptığını açıklayan Ilıcalı, “Seni zorla buraya getirmiş gibi ‘Survivor’ı şöyle yaparım’ demen bize yönelik bir cümle. İkincisi kameraman arkadaşıma yaptığın bir hareket var. Çekim yaparken kameramana hareket yapıyorsun. Bunu asla kabul edemem. Bu da bize yapılmış bir harekettir’ dedi.

İki Tarafı Da Ciddi Şekilde Uyarıyorum.

Adem ve Turabi’yi yaşananlardan dolayı uyaran Ilıcalı, ‘Karşılıklı söylenen çok sözler var bunların çoğunu yayınlamadık. Televizyon yayın kuralları gereğince o anları ve küfürleri yayınlamadık. Turabi’nin orada ‘Ben kazandım. Nagihan’a armağan ediyorum’ demesinde bir sakınca yok Survivor tarihinde en düzgün sevinçlerden birisi. Bir şey ima ediyor diye Turabi’ya karşı saldırıya geçecek bir durum yok. Bu değerlendirmede önemli 3 konu var. Üçü de Adem’le ilgili. Seni buraya güzel bir şekilde davet ettik. Senin cümlen bize geliyor bu bir. Kameraman arkadaşa karşı yaptığın bir hareket var. Çekim yaparken ona karşı hareket yapıyorsun bu da bize yapılmış bir hareket. Bunu asla kabul edememem. Nagihan’la ilgili söylediğin cümle. Ne dediğini anlıyorum ama kadın bir yarışmacıyı işin içine sokman çok ciddi hata. Bundan sonraki aranızda tartışma olursa belli çerçeve içinde geçmesi sözünü verin. İki tarafı da ciddi şekilde uyarıyorum. Bundan sonra bir daha bu kadar yükselmeyeceğini tahmin ediyorum’ şeklinde konuştu.

Kameramandan Ve Esat Ağabeyden Özür Diledi…

Adem yaptığı hareketin ardından özür dilediğini söyleyerek, “Sizden de Esat ağabeyden de özür diledim.Pire için yorgan yakacak adamım. Yakarım Survivor’ımı da artk dayanamıyorum anlamında cümleyi kurdum. Kameraman arkadaşım Nail’den ve ada muhabirimizden gidip özür diledim. ‘Hakkınızı helal edin size çok büyük ayıp ettim özür dilerim’ dedim. Bu sabrımı burada koruyamadım ve kontrolümü kaybettim” şeklinde konuştu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler