Ana SayfaKimdirRümeysa Arslan kimdir?

İlgili Postlar

Rümeysa Arslan kimdir?

Rümeysa Arslan, ilk profesyonel oyunculuk deneyimini gerçekleştirecek olan Oyuncu Rümeysa Arslan Kimdir? Rümeysa Arslan Kaç Yaşında? Hepsi ve daha fazlası haberimizde…
Bugün Doğan Ünlüler

Rümeysa Arslan aslen nereli? Rümeysa Arslan Kaç Yaşında?Rümeysa Arslan hangi burç?

Rümeysa Arslan 1998 doğumludur. oyuncu şu an 21 yaşında ve oğlak burcudur.

Rümeysa Arslan Kimdir?

Oyuncu Rümeysa Arslan’nın babası futbol antrenörü, annesi ise öğretmenlik yapmıştır. Çanakkale‘de dünyaya gelmiş, anne ve babasının meslekleri nedeni ile yaşantısını Batman, Ankara, İzmir, Sason ve Çanakkale gibi illerde sürdürmek zorunda kalmıştır. Baba tarafından aslen nereli olduğu bilgisi araştırılmaktadır.

İzmir’de Lise eğitimini tamamlamış ardından Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Radyo, Sinema ve Televizyon bölümünü kazanmıştır.

Çok küçük yaşlardan itibaren gitar çalan ve şarkı söyleyen Rümeysa Arslan müzik ilede bir hayli içli dışlıdır. Sahnede olmayı ve müzik yapmayı çok sevdiği için Haliç Üniversitesi Konservatuvar Opera bölümü sınavlarına girmiş ve kazanmış, halen bu okulda eğitim hayatını sürdürmektedir.

2018 yılında ilk profesyonel oyunculuk deneyimini Show Tv ekranlarında yayınlanması planlanan Meleklerin Aşkı dizisi ile gerçekleştiren Rümeysa Arslan, dizide Deniz Cengiz karakterini canlandırmıştır. Oyuncu şimidilerde Diriliş Ertuğrul 2018 sezonun da yer alıyor.

Diriliş Ertuğrul Oyuncu Kadrosu

Güzel oyuncu, aktif olarak sosyal medya hesaplarını kullanıyor. Oyuncu Rümeysa Arslan spor yapmayı çok seviyor.

 

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler